Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprawdzian Geografia 3 gim 1-10 rozdział.

WodnyGłaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Mam jutro sprawdzian z geografii , potrzebna mi ściąga do sprawdzianu... niestety ta książka jest taka wyjebana na ściągi że masakra... czytam już chyba 6 razy te 50 stron

i dalej ch*ja wiem... może ktoś już miał sprawdzian z tej książki " Puls Ziemi " Podręcznik do geografii dla klasy trzeciej gimnazjum . Rozdział " Położenie oraz środowisko przyrodnicze Polski "

Str 1-50 ... prosiłbym o ściągę czy coś w tym stylu ;D

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Co za problem czytać i przepisywać te najważniejsze rzeczy do Word, po skonoczym przepiswywaniu skorygować tekst ustawić czcionke i wydrukować.

Opublikowano

Zrób tak jak kolega wyżej napisał i naklej to na etykietę jakiegoś napoju, który bierzesz do szkoły.

Stawiasz napój na ławce i czytasz ściągę - sposób sprawdzony, działa w 99%!

Co do książki, to mam ją (dokładnie moja młodsza siostra, która chodzi teraz do 3 gim). i widzę, że całkiem przyjemnie się z niej czyta.

Zrelaksuj się, potem dopiero zacznij czytanie i wkuwanie! Masz jeszcze 8h... kujon jeden, no. :angry:

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...