Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Strony nie ładują się do końca... Google Chrome

rafix2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie. Nie mogę się rejestrować na stronach i ściągać plików... Gdy chcę się zarejestrować to nie widać Image Verification. A gdy próbuję coś ściągać to nie widać captchy ;/ Pamięć podręczną usuwałem... Nie pomogło :(

Proszę o pomoc...

Opublikowano

Witam, na innych przeglądarkach wszystko działa ?

Masz zainstalowany Adobe Flasch Player?

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Więc wydaje mi się że problem leży w Przeglądarce, na stronie producenta doszukałem się że mogą powstać takie problemy.. Spróbuj reinstala, jak nie będzie działać nadal to zainstaluj FireFox-a i daj znać a pomyślimy.

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

A sorry mój błąd, patrzę na kilka tematów i to przez to ;/

Teraz nie mam czasu bo wychodzę ale jak nikt Ci nie pomoże to jak wrócę wieczorem to pomyśle i jak do czegoś dojdę to napiszę

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Miałem taki problem , gdy nie miałem zainstalowanego antywira ... byłem kompletnym lajkiem ;) 9 lat i komp... ściągałem wszystko co podpadło.. wreszcie wirusy dały mi w dupę i nie mogłem pobierać nic... stron nie było widać... w każdej przeglądarce ;) i pomogło format.

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Jeśli dalej nic nie pomaga to zrób format... może coś z sterownikami pojebałeś... bo coś od niczego nie mogło się zepsuć..

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Albo spróbuj na stronce wcisnąc "F5" może to coś pomoże

b.t.w

Silny199 i rafix2222 używajcie opcji edytuj a nie spamujecie i nabijacie se posty

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...