Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Strona konfliktu

jaban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkim mam drobny metlik w glowie i nie wiem jaka strone konfliktu wybrac oraz moc(zastanawiam sie nad ogniem)prosze was o doradzenie jak najlepszego wyjsca, co wy uwazacie na ten temat

Opublikowano

Zdania są podzielone, jedni wolą Hero, a inni Villains. Ja osobiście gram w Hero. Zadania są dosyć ciekawe, gar tam dużo Polaków, naprawdę warto dołączyć do bohaterów ;)

Jeśli chcesz wziąć Fire, wybierasz głównie ścieżkę Tanka, jego zadaniem jest bicie dużej ilości przeciwników, ponieważ ma dużo skill'i obszarowych. Mam postać Tanka i gra się bardzo przyjemnie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tank ma dużo skill'i obszarowych przez co może atakować wielu wrogów na raz.

Zaś DPS cechuje atakami, które mają dużą ilość obrażeń, choć najczęściej skierowane są w 1 cel.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Tank dodałbym do tego jeszcze postać która ma dużą defensywę i pod tym względem wydaje mi się że ice jest lepszy :D Ale Fire bardzo dobra postać spisuje się chyba najlepiej w pve, a w pvp też całkiem nieźle sobie radzi.

@MarcelooO

Oczywiście :D DPS'y do pvp są dużo lepsze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...