Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Temacik dla fanów tego filmu ;)

Jeśli w czwartej części nie będzie grał znany nam aktor Shia LaBeouf ( główny aktor ) to raczej już nie będzie takiej miłej atmosfery ,

jestem mega fanem tego filmu ( mam kolekcję z dzieciństwa robotów , komiksów itp ) , ale gdy zobaczyłem że w 3 części nie będzie grała aktorka ( jego dziewczyna )

odechciało mi się iść do kina , ale jednak cwanie wymyślili że go dziewczyna rzuciła , jak wy odbieracie to że nie będzie grał Shia Lebeouf w kolejnej części ?

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie wiem jak wy , ale jeśli kolejnej części nie zagra Shia to nie pójdę do kina :) nie ma sensu takie oglądanie... 4 część i zmiana aktora ? jak przecież każdy przyzwyczaił się do niego...

i podobno główną rolę grać Jason Statham, każdy wie że jest dobrym aktorem ale do tego filmu się nie nadaje , a może to plotki ? może akcja będzie się toczyła na innej planecie ?

chodź wątpię ... bo na koniec Optimus powiedział że nigdy nie opuszczą ziemię .

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ja powiem ci że TRANSFORMERS jest extra a to że

Shia Lebeouf to mnie nie obchodzi ja chodze do kina po to żeby zobaczyć te zajebiste Auto boty tez bym takiego chciał

<3

<3

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...