Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LeBlanck vs Brand a może i ktoś jeszcze?

ViiperPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam napisałem ten temat ponieważ chciałbym sie dowiedzieć o + i - owych postaci, Czy według was również opłaca się kupić leblanc czy lepiej zebrac te 3000+ i kupić Branda. Również można podawać inne postacie ale chodz mi o takich magów przyglądałem sie również karthusowi oraz lux ale chyba nie są aż tak dobre.I jeszcze 1 jbc wiem ,że jest taki temat ale poprostu jest tam syf i prawie nikt nie odpisuje na posty które pisze

zbyt duża

Opublikowano

Brand stanowczo, sam gram AP mid i wiem co jest lepsze. Le blanc to jedno wielkie waste many gówno, nie gra się tym na wyższym poziomie.

Do wyboru masz jeszcze Cassiopeia, Swain, Anivia, Malzahar, Karthus.

Opublikowano

Mylisz się co do Le Blanc jakie waste many jest coś takiego jak Blue, item Kostur archanioła więc nie wiem czemu płaczesz ;/ "nie gra się tym na wyższym poziomie." co miałeś na myśli team play ? gra się nią jak każdą inną postacią... ma skila do dogonienia i złapania plus dobre dmg z Q połączone z Ulti ( co 30+ sec ) . Brand full Ap vs Le full AP w team play równy, pvp Le Blanc Win ;D , polecam ci jeszcze Swaina ;]

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/365963-jakiego-championa-kupic/page__st__3150

TU MASZ ODPOWIEDNI TEMAT DO TAKICH PYTAN

Opublikowano

Anivia to też gówno pokroju le blanc.

Nie wypowiadaj się jak nie wiesz. Widać, że jesteś jednym wielkim gó**** pisząc takie bzdety. Zjebałbym cię anivią jakbym chciał.

@edit Może zagramy 1on1, eu west?

Opublikowano

Mylisz się co do Le Blanc jakie waste many jest coś takiego jak Blue, item Kostur archanioła więc nie wiem czemu płaczesz ;/ "nie gra się tym na wyższym poziomie." co miałeś na myśli team play ? gra się nią jak każdą inną postacią... ma skila do dogonienia i złapania plus dobre dmg z Q połączone z Ulti ( co 30+ sec ) . Brand full Ap vs Le full AP w team play równy, pvp Le Blanc Win ;D , polecam ci jeszcze Swaina ;]

ja pierdole.... Aoe dmg

@up np moge zagrac nick Opalski

Opublikowano

Gram Brandem od początku roku szkolnego i muszę Ci powiedzieć, że ulti Branda rozpierdala system. Ogólne jego skille są dobre do pushowania na midzie. Najbardziej mi się podoba jak 2 kolesi stoi pod turetem mają po low hp i puszczasz ulti :D :D Grałem brandem i lb to lb ma dobry dmg ze skilli jak pocisnie Q+ulti ale trzeba duzo trenowac zeby ogarniac to jej full combo z teleportowaniem sie itp. Brand latwiejszy i ma dobre dmg. BIERZ BRANDA ^.^

Opublikowano

@2xup zaakceptuj lub dodaj nick; najsiok / zaczynam teraz grę, jak skończę to zagramy, okej?

Co do tematu to faktycznie weź tego branda, ew. coś innego co wymieniłem powyżej, tylko nie le blanc.

Opublikowano

lb najlepszy nuke w grze jak dla mnie na 18 przy jakiejs 40 minucie przy rownym feedzie lb zdejmuje branda na e q i ult (q)

ale brand lepszy w tfach ale jak dla mnie 1 vs 1 lb jest duzo lepsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...