Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Nowe subforum w dziale Minecraft

Perzot1818(PL)

Czy chcesz by w dziale MC powstało subforum "Minecraft Pocket Edition" a z biegiem czasu "minecraft Xbox ?  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz by w dziale MC powsta?o subforum "Minecraft Pocket Edition" a z biegiem czasu "minecraft Xbox ?

• Tak.
    • Nie.
    • Nie mam zdania.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, wpadłem na pomysł aby utworzyć w dziale Minecraft nowe subforum a mianowicie Minecraft Pocket Edition teraz pewnie zapytacie skąd taki pomysł i po co to ?

Pomysł wziął się stąd że dział DC Universe [czy jakoś tak] ma swoje subforum PlayStation 3 to czemu minecraft nie mógłby mieć swojego działu na platformy mobilne ;)?

A z biegiem czasy można by było dodać też osobny dział dla Minecraft XBox :)

Co wy na to ?

r718w5.png

Admin Cienia
Opublikowano

Nie ma wielu tego typu tematów w minecrafcie, tak więc nie ma sensu tworzyć takiego sub-form.

Jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na nie.

Minecraft na mobilnych platformach jest w wersji alpha, bardzo mało osób w nie gra i do tego nie ma o czym pisać.

To na razie mapa może 100x100 bloków i tyle. Poczekajmy, może kiedyś.

Opublikowano

Jestem na TAK, jest dużo wersji minecraft na pomniejsze platformy, całkiem niezły pomysł.

Opublikowano

Moim zdaniem jest to głupota.. Byłem kidmoderatorem minecrafta i wiem jak trudno jest ogarnąć te nowe działy. Bardzo mało osób interesuję się minecraftem na platformy mobilne, ponieważ nie jest doskonały, a własciwie komórki są zbyt słabe, żeby ogarnąć lepsze technologie gry. Ja akurat pozostaje neutralny z przychylnością na tak. W sumie dobrze, żeby forum się rozwijało, tylko czy by byli chętni :)

Opublikowano

Nie, mc zawsze najlepszy na kompa i nic tego nie zmieni. Na xboxa to jest lekki nie wypał gdyż nie ma dużej ilości kupionych egzemplarzy

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Nie, odpada. W chwili obecnej w dziale starczy subforów. Wydaje mi się też, że zbyt wiele osób w tych poddziałach by się nie udzielało, ponieważ Minecraft na platformy mobilne nie jest jeszcze tak rozpowszechniony. Dziś jestem na nie, natomiast kiedyś, kiedyś może będzie można coś takiego wprowadzić.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...