Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ocena] Strona Minecraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosze admina / moderatora o nie przenoszenie tematu do innego tematu ponieważ nikt go tam nie doceni .

Witam chciałbym wam gracza minecrafta przedstawić mój projekt szablonu

me2e.png

me1vi.png

Proszę o oceny hm mógłbym go komuś podarować ; )

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

niebieski do MC ? Niewiele ma to związanego. Choć styl prezentuje się fajnie to wg mnie jest to zwykły styl znaleziony w necie i zmienione samo logo...

daj większego screena bo nie idzie zobaczyć ikonek :>

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Logo i ikonki, jak już. Styl nie jest Twój. Jeśli Twój, no to okej. Jeśli nie, to jakim prawem edytujesz styl i zmieniasz w nim ikonki, itp, skoro dajmy na to on ma prawa autorskie?

Opublikowano

Logo i ikonki, jak już. Styl nie jest Twój. Jeśli Twój, no to okej. Jeśli nie, to jakim prawem edytujesz styl i zmieniasz w nim ikonki, itp, skoro dajmy na to on ma prawa autorskie?

Edytować ikonki może tylko nie może podpisywać że On stworzył ten styl...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

www.ttrcraft.pl jest :)

gw2c.png

http://www.mpcforum.pl/topic/705615-guilds-wars-oficialna-reklamadedyk-248non-premium80-slotownewprofessionalwl-off0-lwc0-cuboid0-dzialekfactionszapraszam/

Zapraszam na serwer !

Opublikowano

mi się bardzo podoba ;) git majonez..

mógłbym jakąś próbkę dostać ?

pzdr

Opublikowano

Chciałem żeby ten użytkownik mi pomógł i tak jak tu pisze "| Wykonam strony do minecrafta |" w jego sygnaturce to zapytałem czy mi pomoże , to ok , dałem mu passy do FTP a on pousuwał mi forum ...

Niby zrobiłem kopie i miało wysłac mi na emaila a nic nie ma ! Sie wkurzyłem ! Tylko kurde. Prosze o pomoc potrafi ktos przywrócic to ?

sygnatura niezgodna z regulaminem

lokalnym działu Minecraft - Publikacje Serwerów pkt. 8

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...