Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Xbox360][Pytanie] Odblokowanie xboxa

szymano123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebne do tego jest urządzenie PROBE (chyba tak się nazywa). Musisz wymontować napęd z konsoli i przy pomocy tego urządzenia podłączyć pod komputer. Na komputerze przy pomocy odpowiednich programów trzeba wyciągnąć klucz z napędu. Ogólnie mówiąc dużo paprania w tym jest i PROBE nie jest takie tanie (ok 200-300zł). Podsumowując oddaj konsole do przerobienia komuś kto się tym zajmuje.

darkness3.png

Opublikowano

Wpisz na allegro "xbox flash" lub "xbox lt 2.0" i poszukaj serwisu, który jest najbliżej. No chyba, że jesteś elektrotechnikiem i takie przerabianie to dla ciebie pikuś.

Opublikowano

nie polecam przerabiać, tracisz gwarancje i co jakiś czas są boty na multi które banują takie piraciki, lepiej kup 2 osobnego, przerobionego ...

Maruusek.png

Opublikowano

No właśnie.

Tracisz gwarancję. a jeżeli jej nie masz lub Ci nie szkoda to przerób.

Ja miałem na gwarancji ale nie chciało mi się kupować gier za 150zł którą przejdę w tydzień i przerobiłem. Zapłaciłem 100zł i śmiga jak ta lala :)

1324582503-U433780.png

Sygnatura by

Krephicek (me)

Opublikowano

To jest jego wybór czy przerobi czy nie. Jeżeli ma dużo pieniędzy i nie szkoda mu kupować gier po 150zł to niech nie przerabia. A poza tym jeżeli zakłada temat jak przerobić konsole to moim zdaniem jest on świadomy co robi i jakie konsekwencje z tego wynikną.

darkness3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...