Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje dobrego hacka na zombiaki

laggerus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuje hacka, który: sam co kilka sekund pobieral ammo na zombie, celowalby w heada, szybko przeladowywal bron, zombie opk i wszystko co moze sie przydac do szybkiego przechodzenia zombie, co prowadzi do szybkiego lvlingu i dinrowania ;D

pozdrawiam

Opublikowano

Powiem ci tyle :

"sam co kilka sekund pobieral ammo na zombie" - tobie chyba chodzi o bota ? : D

"celowalby w heada" - rzadko znajdziesz działającego hacka do wr z aim'em. Wgl. takie puby jeszcze istnieją ?

"szybko przeladowywal bron" - nie jestem na gorąco więc nie wiem czy w hackach jeszcze jest ta opcja. Poczytaj sb funkcje hacków.

"zombie opk i wszystko co moze sie przydac do szybkiego przechodzenia zombie, co prowadzi do szybkiego lvlingu i dinrowania ;D" - w pierwszym lepszym hacku znajdziesz podstawowe opcje pomagające na zombie. Muszę cię zmartwić , że sam będziesz musiał się bawić bo mowa jest o hacku nie o bocie.

wcibnb.png

Opublikowano

OK, CyberRazer nowy mi działa już, on jest ok w miarę.

A za bota(dinar bot) dostaje sie bana? Bo niby GM- i sprawdzaja to ile trwa gra. Chociaz bardziej zalezy mi na powerlvlingu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...