Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zarabianie przez SponsorPay

SanSilas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem w stanie powiedzieć ci która ankieta jest dobra i najwięcej daje.

To zależy od ulokowania proxy, USA>Stan

Jeżeli wpadniesz na washington to będziesz bogaty, bo w darmowych ofertach sa pozaznaczane te za które napewno dostaniesz.

OndteAw.png
Opublikowano

Przecież tam przy zmianie proxy nie pisze gdzie jest ono dokładnie ulokowane, musisz sam zmieniac i sprawdzać czy są jakieś inne oferty.

OndteAw.png
Opublikowano

Obecnie jedynym sposobem na darmowe bf'y jest sponsorpay. Wszystkie inne generatory to fake'i. Polskie oferty przynoszą mały zysk, jednak po zmianie ip na np amerykańskie mamy oto taki efekt:

http://www.youtube.com/watch?v=hPTIG635gxI&feature=youtu.be

(Film nagrałem przed chwileczką)

Nie za wszystkie oferty dostaniemy BF od razu, lecz zawsze można napisać do supportu. Bana na konto nie dostaniemy, możemy go otrzymać jedynie na sponsorpay. Będzie się on przejawiał brakiem jakichkolwiek ofert. Obłsuga Sponsorpay nie jest zbyt bystra, więc jeżeli będziemy zarabiać z głową nic nie powinno nam się stać.

Zmieniać IP możemy za pomocą programów jak i samej przeglądarki. Tutaj polecam opcję szukaj oraz google.

Opublikowano

Ja pier googlus jak zmienić na takie IP mam tego hot shielda czy jak on tam .

A i jeszcze jedno zmieniłem Ip tym gównem i jak klikam zarób bf to mi wywala stronę ...

Przekroczono limit czasu połączenia

Serwer checkout.battlefieldheroes.com zbyt długo nie odpowiada.

Yeh teraz zmieniłem i mam oferty po 600 bf xD

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ghost pomożesz trzeba sciagnac jakiś program lub cos?

@ktoś mnie naprowadzi co mam robić po kolei co mam ściągnąć itd? Polecą lajki :)

Tomekrusz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...