Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[XBOX360][Pytanie] Battlefield3- Kilka pytań

karolllek7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam kilka pytań odnośnie Battlefield'a 3....

1.Czy będzie się ciął na maksymalnych detalach na Slimie?

2.Czy dobrze się celuje?

3.Czy za multi się płaci?

4.Jak się kupuje DLC?

5.Czy są te same serwery co na PC, czy dla graczy konsolowych są inne?

Opublikowano

1. Przecież na Xboksie nie ustawiasz detali o.O

3. Musisz mieć abonament XBOX LIVE Gold żeby na jakimkolwiek multi pograć.

5. Sa inne tzn. na konsoli nie pograsz z graczem na PC.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Niektórzy uważają, że Battlefield 3 na konsole to jest taki BF 3 na PC bez patcha na tekstury w jakości HD ;) Tak, na serwerach może być mniej osób niż na PC.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Dobra przeczytałem, obejrzałem tylko czy te tekstury będę miał na płycie czy skądś będę musiał ściągać, czy potrzebny mi będzie do tego Gold i czy za to muszę płacić?

Opublikowano

Wszystko zależy od doświadczenia w grze na padzie. Jeżeli nie miałeś pada w ręku/mało go miałeś to kup najpierw Fifkę do ogarnięcia.

Opublikowano

Battlefield 3 jeżeli się nie mylę jest na 2 płytach. Na jednej znajduje się Singleplayer a na drugiej jest Multiplayer + patch graficzny. Najprawdopodobniej jest wspomaganie celowania więc z tym nie ma problemu. Ale tak jak UP się wypowiedział. Jeżeli wcześniej nie grałeś na padzie, to kup coś w stylu Fifa, MMA, UFC żeby ogarnąć położenie przycisków, przyzwyczaić się do niego :)

darkness3.png

Opublikowano

No niby tam coś pykałem w NFS'a Undergrounda, GTA SA i VC na starej PS2, ale widzę, że to są inne pady, a w GTA, był automatyczny celownik ;/

Dam radę?

Opublikowano

W singlu zawsze jest automatyczne celowanie, w multi musisz mieć 6 palcy/sam ogarnąć przyciski (niepotrzebne skreślić).

#500 post

Opublikowano

Na x'ie celowanie broniami podstawowymi na sensie kolo 2-3 jest bardzo łatwe i przyjemne ale jezeli chcesz brac sie za QS i NS to trzeba ogarniac sensa kolo 7-10 a to juz jest wyzsza szkola. I prywatnie polecam Mw3.

Na x'ie nie ustawiasz detali jakość gry widocznej na ekranie zalezy w 99% tylko od tego przez jakie gniazdo masz podpiętą konsole do monitora/telewizora. Oczywiście na Hdmi będziesz mieć lepsza jakość niz np. przez VGA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...