Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ciągłe crashe gry.

h3ni3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijam po unbanie,wybieram sobie ladnie pieknie postać wchodzi ladowanie 0 % CRASH.Reconnectuje na 5 % crash.Przeinstalowałem lola,wchodze do gry błąd maestro.Sciagal sie pozniej jakis patch ( wtf?)Gra sie laduje i znowu crash.Poszedł ban na tydzien za pierdolone crashe.Wie ktos jak to naprawic?Jak zmienilem server na EU West to tak mam.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Gość Menesterowy
Opublikowano

To nie wina LoLa, tylko Twojego komputera. Nie widzę skarg na crashe na forum oficjalnym gry, ani w zgłoszeniach raportów o crashach, także...

Opublikowano

Super,bardzo zajebiscie że po zmianie servera na Eu West pobrał sie jakis patch i od tamtej pory mi nie działa LoL.Gz riot <3

@edit

Chyba surrendowali w 15 bo już mam kolejnego bana na 7 dni <3.

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

zanim sie pisze taki temat reinstall to podstawa

neosie prosze wracaj na east

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

Z tego co ja widzę to napisał, że przeinstalował gre.. ale co ja tam wiem.

Osobiście nie wiem o co może chodzić, może twój internet nie ogarnia pingu na west ? nie wiem, nie wiem. Napisz do supportu powinieneś się czegoś od nich dowiedzieć.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Niewiem czy widzisz co pisałem,reinstall miałem.

Na nordic east sprawdzałem na nub acc,gra działa.

Sprawdzałem Eu West,crash w trakcie ładowania.Widze że main poszedl sie jebac....

@edit

Up..Prosze cie.Jak masz pisać takie bezsensowne posty to nie pisz wcale.Gdyby net nie ogarnial pingu to bym mial lagi.Co ma net do crashów....

A mam 29 ping.Nordic działa,west nie.Nwm po co ja przenosilem acc na west...

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

To napisz do nich, boże.

Pierwsze co się robi to pyta supportu jak oni nie pomogą to tutaj przychodzisz z pytaniem. Tak, tak od tego jest support, aby pomagać z takimi problemami.

Ja tylko dałem swoją uwagę i jak napisałem, nie wiem o co może chodzić. Przejrzałeś forum lol'a ? może ktoś miał podobny problem.

+ Ja też nie wiem po co ludzie przenoszą konta na west. Tam się idzie tylko po to, aby coś osiągnąć. Niestety grając jak klaun niczego się nie zdziała. (to nie było o tobie tylko ogólnie) Na east Ruskie,a tam Meksykanie.

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Wróbel,wiesz co to FAQ?Czytałem to kurwa z 90 razy i pisze ŻE POD ZADNYM WZGLEDEM NIE UNBANUJA JEBANEGO KONTA.Nawet jak nie z mojej winy to było...

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

OGARNIJ SIE IDZIE SKARGA, tyle przeklenstw nie jest dozwalonych. + caps.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Dozan,mam wbite w twoja skarge.Mam 95 % i ?Mam płakać że bana dostane?Ohhhh....Bym coś napisał ale szkoda nerwów :).Btw żeby pisać z dużej litery wystarczy trzymać shift hax0rze.

@edit

Wrobel,ide na west żeby nie grać z polaczkami typu @UP i rosjanami.Mój cały team się przeniósł więc sam chyba nie zostane?Zresztą...Możemy zobaczyć jak mi unbanuja kochane riotowce konto kto gra jak klaun : ).

@edit2

Na US są meksykańce ^ ^ nie na west ; ).

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Opublikowano

Nie pisałem, że grasz jak klaun. Również nie pisałem o banie tylko o twoich crashach. Co do siebie to wiem, że gram jak klaun. W końcu 1900 elo to gówno, przyznaje się. To raz, a dwa to jest gra polegająca na teamie. Tu się gra 5vs5, a nie 1vs1.

Zadziwia mnie LoL, ja za flame dostałem ban po kilku dniach, a u ciebie od razu. Zaskakujący jest ten tribunal.

Powodzenia w odbanowaniu oraz z rozwiązaniem problemu :)

13891.jpg
22193.png
6148.gif
5397.jpg
Opublikowano

Riot ssie, ostatnio. W grze ping 250, na speedtest ~30. Coś im się pieprzy

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Up mam to samo.A bana dostałem wrobel lebiedo za LEAVE W GRZE rozumiesz?Nie dało sie zrekonektować jprdl co za ludzie...Zresztą elo 1900?Wow gratki ile dałeś za wbicie?Mam 1729 a bym cie soraka pod ad pocisnol jak male dziecko...

KzcCxk2.png?1

By Myioshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...