Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Darmowe kamienie księżycowe-proxy.

valvalentino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak większość z was wie, dzięki sponsor pay możemy sobie ładnie nabić kk. Dzięki programowi AOL możemy zmienić ip na amerykańskie, ale co zrobić gdy amerykańskie oferty również wypełnimy. Już tłumaczę.

1. Nabijanie KK musi być na przeglądarce Firefox(nie chce mi się tłumaczyć jak do opery i IE).

2. Wchodzimy na stronę proxy-list.org

3. Musimy wpisać znaki weryfikacyjne na stronie byśmy mogli korzystać z wyszukiwarki proxy(śą one po środku na stronie głównej, wystarczy troszke paskiem w dół zjechać)

4. Po wykonaniu poprzedniego kroku w polu "Country" wybieramy interesujący nas kraj ja polecam UNITED KINGDOM czyli wielka brytania.

(Czasem trzeba poczekać bo może nie być dostępna UK więc za godzinke czy 2 wejść znów na strone i możliwe, że na liście będzie już jakieś dostępne proxy z UK)

5. Wybieramy któreś z poniżej wyszukanych ip.

6. Wchodzimy w opcje proxy w firefox czyli narzędzia/opcje/zaawansowane/[zakładka]sieć/[połączenie]ustawienia

7. Zaznaczamy "Ręczna konfiguracja Proxy"

8. W polu "Serwer proxy HTTP wklejamy część wybranego ip PRZED DWÓKROPKIEM.

9. W polu port wklejamy część wybranego ip PO DWÓKROPKU.

(85.31.70.157:80- To jest przykładowe ip z proxy-list.org, do pola Serwer proxy HTTP wklejamy część tą: 85.31.70.157. Zaś do pola Port wklejamy część tą 80)

10. Jeżli nie mamy zaznaczonego to zaznaczamy Użyj tego serwera do wszystkich protokołów.

11. Zatwierdzamy klikając ok.

12. No i gitara :D logujemy sie na 4story.pl i mamy oferty z wybranego kraju

Opublikowano

Poradnik dobry, IP zmienia się na IP wybranego przez nas kraju. Lecz u mnie gdy zmienię na Wielką Brytanię to oferty nie chcą się wczytać... zmieniłem na Stany Zjednoczone to samo.. Wyskakuje przekroczone limit czasu połaczenia.. I jeszcze takie pytanie: co teraz z AOL-em ?? Czy on ma być włączony do tego?

Opublikowano

Można zamknąć ten temat (nie działa mi edycja posta pomocy na PW !)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

działa działa, sprawdzałem przed chwilą, na dowód zmieńcie np. na niemieckie i sie beda ofery wyswietalac jednak z powodu iz duzo osob korzysta a angielskiego czasem ip moze nie dzialac wiec zmiencie na inne angielskei jeśli jest dostępne :)

michalcross posądzasz mnie o to iż dałbym TuTorial który pokazuje jak się coś robiło w przeszłości?

Opublikowano

Widziałem to już dawno fajna rzecz używałem tego do omijania limitów na megavideo

Masz + za wysiłek jednakże ten sposób ma i swoje wady : cholernie muli internet na niektórych ip

Ps jak chcecie sprawdzić czy wam ip zmieniło to wejdźcie na whatismyip.com

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrobiłem niemieckie ankiety przedwczoraj.. dostałem jakieś 15KK.. i dzisiaj ankiety sa te same pomimo innego niemieckiego IP.. i KK juz nie dostaje za to... :(

Opublikowano

Nie wiem, albo cos jest nie tak albo ja tego nie umiem po prostu... wczoraj zrobiłem niemieckie na innym IP i mailu, dostalem jakies 20KK.. na amerykanskim nie dostalem nic .. mail i ip zmieniane bylo... dzisiaj znow na innym mailu i ip probuje niemieckie.. i nie dostalem nic.. to samo z amerukanskim ani jednego kamienia :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...