Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Strona zhakowana?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yy jeśli nie zmienili hasła to normalnie wchodzisz przez ftp kasujesz tamte pliki i wrzucasz pliki ze swoją stroną i tyle.

HTML - znam perfekcyjnie

CSS - nauczony

PHP - właśnie zaczynam się go uczyć

http://strona.kociowisko.pl

Opublikowano

yy jeśli nie zmienili hasła to normalnie wchodzisz przez ftp kasujesz tamte pliki i wrzucasz pliki ze swoją stroną i tyle.

ta stronę to ktoś mi robił i ja nie mam żadnego hasła do ftp mam tylko dostęp do takiego panela administratora! z pomocą tego panela mogę zmienić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Pasjonat
Opublikowano

Pogadaj z tą osobą która ci to robiła:)

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano

panel mam w wordpress i mogę się na niego zalogować! nie wiem czy ta osoba co mi robiła stronę to mi pomoże bo miałem problem by dodała mi zakładki w galerii heh po prostu wzięła pieniądze i ma mnie teraz gdzieś :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To w takim razie napisz do niego to jedyne wyjście. Chyba że spróbujesz się skontaktować się z administracją serwisu gdzie jest wykupiony hosting. I wytłumacz im cała sytuacje, a jeśli nie to masz po serwisie. Możesz próbować się tez włamać jak ci hackerzy ale wątpie, że ci się uda.

HTML - znam perfekcyjnie

CSS - nauczony

PHP - właśnie zaczynam się go uczyć

http://strona.kociowisko.pl

Opublikowano

osoba co mi robiła stronę to wykupywała mi serwer i domenę mnie nic nie interesował zapłaciłem za wszystko i tyle! jeżeli wzięła pieniądze to chyba musi mi to naprawić co nie? bo to n ie jest moja wina że ktoś sie włamał tylko tej osoby bo słabo zabezpieczyła mam rację?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro zapłaciłeś to powinieneś mieć dostęp, prawda?

Napisz do owej osoby i czekaj aż się zlituje... My tu już nic nie poradzimy.

Przykro mi. ; )

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Zapłaciłeś za projekt. W cenę miałeś wliczoną także obsługę/opiekę nad stroną?

no oczywiście że opieka nad kontem jest jak potrzebowałem zmian to tylko pisałem i tyle a teraz nie odpisuje na moje maile heh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no ta osobę poleciła mi znajoma której tez robił ten ktoś stronę! przez pół roku było wszystko ok do wczoraj! niby ten ktoś ma firmę i zajmuje sie takimi rzeczami na codzień!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Więc masz stronę jego , portfolio może? Kontakt telefoniczny może by miał podany...skoro się zajmuje takimi rzeczami na codzień, to nie powinien takich scen odgrywać.

Pasjonat
Opublikowano

Jeśli chcesz odbudować serwis to pisz na PW, nie jestem weblordem, ale zrobię to za free:)

Pomogłem ? Polub mój post !

Opublikowano

załatw dane ftp , następnym razem zrób kopie bazy danych.

jutro dzwonie do tej osoby bo mam jej numer zobaczymy co powie! ja to nie wiem jak się robi taka kopie bo nigdy nie robiłem takich rzeczy heh

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

adresstrony.pl/phpmyadmin i logujesz się używając passów, które Ci 'poda'.

W razie czego to Ci pomogę.

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...