Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PL SG czy US ?

xDDDDDDPPPPPPPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Us albo SG.

Jednak ja osobiście polecam grę na SG.

Dobry exp, drop przez tydzień, potem troszkę trudniej, ale to nic.

Mało nobów, hakcerów, miła atmosfera.

Opublikowano

metin2 sg, duzo polakow gra, fajnie sie gra, szybki w miare exp, cena eq i ku jak za dawnych lat na pl

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Dokładnie, ja także polecam ci SG, przez 1 tydzień masz pakiet z IS za free, 0 hackerów naprawdę w ogóle nie ma ich, bo są banowani. Łatwo zarobić, KU tanie aura 1,2kk. Zapraszam do Shinsoo, tam najwiecej polaków >

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

polecam Ci USa gralem tak bardzo długo wbilem silne na M10 przy 41 lvlu i dalej mi sie nie chce (poszedłem na PLa)

Jesli miałbym wybrać pomiedzy US a SG wybrał bym USa

Ale jak dla mnie PL jest najlepszy

eventy tam sa swietne np drop szkat blasku ktory teraz bedzie 26.12 i 31.12

s 26 jest teraz najlepszy ciezko jest o kase dlatego ładnie mozna zarobic na allegro (np:za 1kk na solarze dostaniesz 10zł a tyle praktycznie da sie zarobic na samch misjach do 30 lvla spokojnie. Widzialem dzisiaj ebony +9 5 bonow na allegro za 150zł.)wdaje mi sie to opłacalne ;d

DAJ +

Opublikowano

Metin.us - ten metin jest od Z8Games.Są 2 servery NEW WORLD i FREE KINGDOM(najwięcej polaków gra na NEW WORLD).Za misje lvl-owe z polowaniami do 21 lv dostaje się 90/99% expa.Na czacie trzeba pisać po angielsku.

Kamienie duchowe około 100k, z tego co kojarzę.

Za ksucie noobki łapią bana.

Nie jest dozwolony spam na chat'cie - moderatorzy chat'u.

Milsza atmosfera niż na PL (oczywiście 80% Polaków, którzy tam grają, potrafią ją rozwalić).

GMowie przykładają się do swoich obowiązków, nie to co na PLu się wyprawia.

1-5lvl=Misje Polowania 99%, 6-22 albo 20=90%.

Fajniejsze Itemki za wykonane misje np. 1 strona pamiętnika czy tam 2 =Bodzio, dostaje się kamienie(3x) za za misje na 28/29lvl za to,

że Kwiatki dla Ziomka nazbierasz w M1 co jest na samej górze, Na różne świeta są eventy za które można dostać bony jakieś Pierscienie Expa itp.,

Bronie na 80lvl+ tu jest inaczej niz na privach np. masz syrka +0 to na 80lvl +1 na 81 +2 na 82 itp.,

Zbroje króla(Hwang) dostaje sie za wygranie wyborów na króla. ; ) na stronce są ogłoszenia.

Metin2.sg

Metin2 Singapore jest to global godny uwagi

i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich na jakich grałem.

Raty expa czasami w weekendy do 200% dochodzą,

na start dostaje się 3 ręke /pierścień expa/rękawice złodzieja. W 1 miesiąc można wbić 80 lvl.

Dropią zielone potki/zwoje powrotu nie polecam grać w chunjo ba mało tam ludzi. Gra jest po angielsku.

http://metin2mod.tk/metin2us.html

Hmm Ja bym grał na US =)

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Metin2.sg

Metin2 Singapore jest to global godny uwagi

i moim zdaniem najlepszy ze wszystkich na jakich grałem.

Raty expa czasami w weekendy do 200% dochodzą,

na start dostaje się 3 ręke /pierścień expa/rękawice złodzieja. W 1 miesiąc można wbić 80 lvl.

Dropią zielone potki/zwoje powrotu nie polecam grać w chunjo ba mało tam ludzi. Gra jest po angielsku.

Dostaje sie pierscien expa? ja specjalnie zrobilem konto sobie tam i wbilem bo mnie zaciekawil serwer z waszego opisu ale mam tylko szansa na 2x yang, 3 reke i 2x drop.

To jak jest z tym pierscieniem? Jesli jest.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Dostaje sie pierscien expa? ja specjalnie zrobilem konto sobie tam i wbilem bo mnie zaciekawil serwer z waszego opisu ale mam tylko szansa na 2x yang, 3 reke i 2x drop.

To jak jest z tym pierscieniem? Jesli jest.

Nie dostaje się pierścienia na start. Kolega musiał się pomylić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...