Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Na jakich detalach ?

Kisan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Otóż mam pytanie na jakich maksymalnych detalach będę mógł grać w miarę bez ścinek, lagów w P4F ?

Oto parametry mojego kompa:

AMD Athlon XP 1900+ 1.47 GHz,

768 MB Ramu

Asus AH3450 Series (512 MB)

Jeśli coś jeszcze potrzebne piszcie (a i tak wiem mój komp jest strasznie słaby, niestety w najbliższej przyszłości nowego nie będę miał ;/)

Z góry ThX

Opublikowano

Ehe, jak chuj że ci wgl na średnich pójdzie ;DD

Ja miałem lepsza specyfikacje od cb i nie chodzilo na średnich :

Intel Core 2 Duo 1.8 Ghz 2x

Ram 3Gb

Karta 512 Intel Graphic (Zintegrowana)

OndteAw.png
Opublikowano

Na najniższych chodzi i to bez lagów :)

Jednak jako iż spodobała mi się gra snajperem i to bardzo to gra na Super Low jest ciężka. A chwilowo nie mogę przetestować innych ustawień graficznych bo coś mi się zwaliło i muszę od nowa pobierać grę chociaż ją mam zainstalowaną ;/

Opublikowano

też miałem ten sam problem ze sniperem, grałem na low i nie widziałem nikogo, za duża mgła wojny, nawet pokampić się nie dało, a to dlatego bo miałem 1,5gb ramu i win7, który pożera 1gb ramu na start :)

Tak więc Format całego dysku C i zainstalowanie Win xp pomogło :D

Opublikowano

Też chyba spróbuje formata chociaż nie, mój komp jest tak stary że jak próbuje się go sformatować to kiedy trzeba co kolwiek kliknąć klawiatura przestaję działać ;/ A teraz mam pytanko. Na jakich detalach ta mgła wojny się zmniejsza ? ? (tak by snajperem na to 200m dało się trafić)

Opublikowano

Uff jakoś na Low detalach chodzi i ta mgła nie jest już tak dokuczliwa :)

A mam jeszcze jedno pytanko i zapytam tutaj by nie robić nowego tematu. W jakie UM. dawać Reconem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...