Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] warrock

dabekk1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytam się ponieważ mi nie działa. Skoro by działał innym wiedział bym że to tylko mi żle chodzi i musze zrobić reinstal. Mógłbym się trochę opanować i opanować słownictwo bo nie potrzebnie się unosisz.!

Opublikowano

Temat jest już zbędny ponieważ WarRock działa już normalnie tak więc można już zamknąć by pozbyć się zbędnego spamu.

http://www.mpcforum.pl/topic/506954-infodlaczego-nie-wlacza-sie-war-rock/

Został wprowadzony pach 4mb który poprawił błędny.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

Mi ten patch nie chce się pobrac do końca. Tzn jest 100% ale nic się dalej nie dzieje i przyciski "check files" i "Start" nie są aktywne. :(

@Grasu

Ponieważ problem, że nie da się kliknąć Start ani Check files jest cały czas, a Runtime Error pojawia się rzadziej. :P

@Edit

I dodam jeszcze, że cofanie patcha nic nie daje, wymiana folderu z HS także.

zbyt duża sygna

@Up

Dzięki za nową

Opublikowano

Mi ten patch nie chce się pobrac do końca. Tzn jest 100% ale nic się dalej nie dzieje i przyciski "check files" i "Start" nie są aktywne. :(

Nie masz włączonego żadnego antywirusa, który mógłby Ci potencjalnie blokować pliki WarRock?

Jeżeli nie, cofnij całego patcha o 1, a nawet 2.

Trochę Cie nie rozumiem, bo tu piszesz że nie odznacza Start, a w innym temacie...

Runtime Error... Nadal mam taki problem :/

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...