Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak ukraść konto ?

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jak ukraść konto znając tylko id i hasło ? Znam id i hasło pewnego gościa i teraz nie wiem jak mieć to konto na zawsze.

Czy jest jakiś sposób ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

xxx

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

Opublikowano

wystarczy wysłać komuś key'a i już, ale po co chcesz ukraść konto ?

nie lepiej samemu grać ?

jak max lv wbilo się miedzy 20 a 50lv to sie nie dziw... albo full is gosc ma konto;]

Opublikowano

Nie ma takiego sposobu.

Co jedynie mozesz go okrasc z rzeczy.

Aby miec na zawsze to on powinien zapomniec e-maila albo ty powinienes go znac ;)

Opublikowano

właśnie jeśli mam zmienić email i hasło to przyjdzie wiadomość na jego maila że zmieniono maila czy potwierdzić tak ?

Mam jego login oraz hasło do gry.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Jeżeli masz jego passy to najpierw przełóż itemy na swoje konto, a następnie spróbuj zmienić e-mail.

Gdy to nie pomoże to napisz do supportu że zapomniałeś passów do e-maila i chcesz go zmienić, spytaj czy Ci zmienią :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Jeżeli masz jego passy to najpierw przełóż itemy na swoje konto, a następnie spróbuj zmienić e-mail.

Gdy to nie pomoże to napisz do supportu że zapomniałeś passów do e-maila i chcesz go zmienić, spytaj czy Ci zmienią :)

zazwyczaj prosisz o passy i mowisz ze podexpisz;]

ale jestem ciekaw czemu jak ja poprosilem o pomoc w odblokowaniu gry by byla "na lagalu" to mowili ze nie pomagają jak ktos ma nieoryginle, a tutaj gosc kradnie i mu pomagaja..

Opublikowano

a wiecie ze zachecanie oraz pisanie jak okrasc oszakc jest karalne!!!ktos moze isc na policje napisza do wlasiciela tej stornki i poproszo o meila na ktore konta zalozone i potem namierza was.okradnij i bedzie kolejny dzieciak w tvn z wyrokiem za kradziez w emtinie 2 buahahaah

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...