Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yang i Item Hack!

lucas0000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Mam w posiadaniu programy, które wykorzystywane są przez GMów do tworzenia przedmiotów i

yangów w Metinie2!!! Jako "były" GM (zostałem wyrzucony z powodu nadmiernego używania

danych programów i tak na prawdę oni "usunęli" mi te programy lecz osobiście złamałem

kodowanie i zrobiłem kopię, teraz mszczę się za wyrzucenie) chciałbym oświadczyć, iż te

programy odmienią wasze życie!!! W końcu możecie zabłysnąć!!!

Jedyną czynności, jaką musisz wykonać jest wysłanie sms-a (koszt 1,22 PLN) i po wysłaniu

dostaniesz odpowiedz z linkiem do mojego nieopublikowanego konta osobistego, skąd bez

problemów będziesz mógł pobrać dane programy!!!

A teraz trochę na temat programów:

*YangHack!: Najlepsza opcja w programach! Masz mało yangów? Chcesz więcej? Dzięki wadom

oprogramowania Metina, możesz mieć sporą ilość yang! ( Maksymalnie Hack może stworzyć

1000kk na jedno konto raz w tygodniu).

*ItemHack: Dzięki niemu możesz stworzyć dowolny istniejący w grze przedmiot. Widzisz, że

ktoś ma jakąś zbroję lub broń +9? Ty też taki chcesz? Wystarczy odpalić program a

następnie wprowadzić dane przedmiotu (możesz tworzyć dowolną ilość przedmiotów, jest to

niewykrywalne przez zespół GameMasterów).

Posiadając wymarzone eq oraz kieszenie pełne yangów, możesz w końcu zabłysnąć w grze!

Jeśli wykupisz za drobną opłatą mój program, inni będą spoglądali na ciebie z szacunkiem i

zafascynowaniem!

Zmylić was może dość niska cena danych programów. Powodem tego jest to, iż chce je

udostępnić dla jak największej liczby graczy, aby każdy mógł poczuć się "kimś"!!!

Aby otrzymać link to programów, wystarczy wysłać smsa na nr. 91059 o treści:

I teraz:

-jeśli chcesz JEDEN z danych programów (po wejściu w podany link będziesz mógł wybrać

tylko jeden z danych programów) i być uszanowaną osobą na serwerze - sms o treści "game

ke4ns2" na nr. 91059

(slot może być nieaktywny, w takim wypadku są jeszcze 2 dodatkowe sloty, nie bój się, nie

zapłacisz więcej niż za 1 smsa)

1. dodatkowy slot - sms o treści "game nwsffa" na nr. 91059

2. dodatkowy slot - sms o treści "game h3wen5" na nr. 91059

-jeśli chcesz OBYDWA dane programy (po wejściu w link sciągniesz paczkę z obydwoma

programami) i cieszyć się potęgą i władzą - sms o treści "GAME h5rwnb" na nr. 92059 (numer

inny niż wyżej)(opłata za wysłanie smsa na OBYDWA programy to jedynie koszt 2,44 PLN)

(slot ten także może być nieaktywny, w takim wypadku są jeszcze 2 dodatkowe sloty, nie bój

się, nie zapłacisz więcej niż za 1 smsa)

1. dodatkowy slot - sms o treści "GAME h8s2m5" na nr. 92059

2. dodatkowy slot - sms o treści "GAME heunhh" na nr. 92059

Tak więc mam nadzieję, że skorzystacie i razem nauczymy tych GMów manier ;]

Już widzę te wasze zadowolone miny, grając potężną postacia w grze.

[PS. dla pewności, radziłbym używać programu na innym koncie, a po stworzeniu, przeżucić

na główne konto, lepiej być przezornym ;) ]

Miłej gry!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...