Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Status serwerów

fms130

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego czasami gdy włączam counter strika to tak jakby nie otrzymywał on internetu nie czasami ładuje serwery czasami nie nie wiem co to może powodować zablokowane porty? źle skonfigurowany master serwers. Nie mam pojęcia a może download nowego cs by pomógł . Tylko nie by lukasz to na nim już to sprawdziłem. Jeśli chodzi już o te porty koleś mówił ze porty w routerze są odblokowane a zablokowane są te z których ludzie nie korzystają , kiedyś tez miałem siec WLAN w domu było wszystko w porządku gdy zmieniłem dostawce internetu problem się pojawił .

Opublikowano

asparte ma racje lecz watpie zeby to pomoglo, jak mowi ze to po zmianie dostawcy ehh ;/

wyglada mi to na zle skonfigurowane porty, moze sa odblokowane lecz blokuja sie gdy grasz,

sprawdz porty podczas gry gdy nie wyszukuje ci serwerow, pamietaj iz nie zawsze wyszukuje serwery na ns'ie

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Zawsze gralem na ns'ie i nie bylo takich problemow , a steam juz leci 2 tydzien z allegro ma ktos moze konto steam na sprzedaz?Aha i kumpel tez zrobil sobie internet od tego samego dostawcy i ma przez KABEL i wystepuje u niego taki sam problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...