Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Dlaczego nie włącza się War Rock.

D4rkevi1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem informacje na forum War Rock'a i chciałem podzielić się z wami.

Original :

Hey Troopers,
The servers are taken down for emergency maintenance. We will Update you shortly with the server status. We apologize for the inconvenience caused, please stay tuned.
Thank you

Przetłumaczone :

Hej Żołnierze.
Serwery zostały wyłączone z powodów trwania prac konserwacyjnych. Bedziemy informować na bieżąco o postępach. Przepraszamy za niezgodności.
Dziękuje.

@edit

Original :

We are done testing the current emergency patch and now have pushed all servers live! This patch has addressed the following bugs:

- Weapons can no longer be bugged for usage in x-mas maps.
- The Red MK1S damage rating has been lowered.
- Cross Hair 5 and 9 bugs have been resolved.
- Red Package now injects for 30 days.
(those who have purchased this before today's maintenance should still send a ticket to CS to get your missing 15 days of these items if you have not done so already)

Thank you for your patience troopers!

Przetłumaczone:

Właśnie skończyliśmy testować obecną poprawkę.Ten patch zajął się następującymi bugami :

-Nie można już używać broni na x-mas mapach (x-marien itp.)
-Zmniejszono statystyki Red_MK1S (chodzi o obrażenia)
-Naprawione błędy z CrossHair 5 i 9
-Czerwone Paczki są teraz na 30 dni (chodzi o tą paczkę z red broń mi)
(Ci co kupili  przed konserwacjami powinni napisać ticketa do G1 o to aby dodano im 15 dni do itemków)

Dziękujemy za cierpliwość żołnierze .

@edit2

War Rock już działa jak należy !!!

16359.png

34922.jpg

31019.png

Opublikowano

Kurwa , co za pojeby. Rozpierdolił bym ich. Jakby tych prac nie można robić w dni robocze , to nie chuja się zachciało w sobotę kiedy najwięcej osób gra.

Opublikowano

No nie normalne, mogli by to w nocy robić, a nie o tej porze. barrtus3 ma racje, zamkneli w dzień i godzine gdzie jest największa frekwencja

Opublikowano

Cały czas Warrock nie działa;(

Nie mam listy serwerów:(

Włącza się. Teraz to ty musisz mieć coś z plikami. Zrób Check Files .

32354141673387527780.png

Opublikowano

Spróbuj czegoś w tym guście:

2.14 Brak listy serwerów?

Ależ powszechny i wkurzający ostatnio problem. Ponieważ kilka osób pisało do mnie w tej sprawie postanowiłem poszerzyć swój poradnik.

Całkiem możliwe iż błąd ten jest spowodowana brakiem twojego adresu IP w bazie regionów K2.

Każdy region ma dostęp do określonych serwerów od czasu ostatnich zmian i usunięcia serwera Poland.

A skąd je pobiera? A stąd:

http://www.maxmind.com/app/lookup

Upewnij się więc czy napewno jest tam twój adres. Możliwe, że schrzaniono coś przy aktualizacji i twój wyleciał.

Wchodzisz więc na stronę powyżej i wpisujesz swój adres IP.

Jeśli nie masz pojęcia jaki on jest to:

Start >> Uruchom >> cmd >> ipconfig /all

Jeśli będzie to problem leży gdzie indziej ale jeśli nie to trzeba po prostu napisać do maxmind'a i poprosić o aktualizację.

http://www.maxmind.com/app/support_request

W treści podaj swój kraj, miasto, kod pocztowy i inf. o adresie IP.

Licz się jednak z dość długim oczekiwaniem bo dla jednego adresu IP nie zrobią aktualizacji.

Musi zebrać się ich więcej.

z poradnika razora130

32354141673387527780.png

Opublikowano

Nie masz żadnego antywira lub firewalla, który mógłby blokować tobie, niektóre pakiety wysyłane przez WarRock'a? Jeżeli nie, pozostaje napisanie ticketa w tej sprawie. Może jak na coś wpadnę to dam edita....

Tu jak wysłać:

http://www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/page__fromsearch__1

32354141673387527780.png

Opublikowano

Matko, narzekacie że w weekend. Chyba lepiej jak wyłączą serwery na te 2h i to dopracują, niż ma być na odpierdol pobugowane wszystko?? Tylko WR żyjecie?? Dobrze że się za to w ogóle wzięli. Za info łap lajka.

Nothing to do here.

Opublikowano

Ładnie wszystko opisane a całość wygląda estetycznie. Oby to zapobiegło pisania nowych tematów z zapytaniami (dlaczego Wr nie działa...)

1376848905-U377559.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...