Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koń

Gość Wesołek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemk! Gram w MT2 od niedawna, ale dedłem i mojego konia juz nie było potem pisało "Twój koń teraz odpoczywa!" . Jak przywrócić konia? Pomyłka.

Jak wcześniej pisałem gram w MT2 od niedawna, i gdy wszedłem do gry nic nie umiałem, jak walczyłem koń mi przeszkadzał i kliknąłem na niego nie pamiętam ale chyba coś takiego aby znikł. Potem klikam CTRL+H i pisze "Twój koń teraz odpoczywa!".

Jak teraz przywołać tego konia? Opiszcie jak przywołać tym zdjęciem, czy jakoś tak.

Specjalista
Opublikowano

SPAT, ale on napisał, że moby go zabiły to jak mogł koń zdechnąć i jedynym wyjściem byłoby ożywienie go ziołem?

Przyzwij go Zdjęciem konia, albo Księgą.

1365526782-U231645.png

Gość PoweRade™
Opublikowano

Mu nie o to chodzi . Chyba za długo jeździłeś na koniu i się zmęczył . Jutro już będzie działał .

Opublikowano

Temat zaktualizowany, pomóżcie z tym zdjęciem konia, ale już on odpoczywa od 3 dni.

Opublikowano

Zależy jak masz rozwiniętą umiejętność przywoływania konia.

Aby go przywołać czasami faktycznie trwa to dłuuugi czas (jeżeli słabo rozwinięta umiejętność).

Poklikaj trochę jeszcze więcej, jak nic nie da to wtedy pomartwimy się :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...