Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapka na serwer Survival[BY ANJO][1.0.0]

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Dziś zaprezentuje wam Mapkę na serwer Survival do wersji 1.0.0 stworzoną przez Anjo (To Ja!).

Mapka zawiera Spawn przy rzece oraz most na drugą stronę Wszystko widać na Zdjęciach:

Wszystko od przodu:

6h01gy.png

Most od strony spawnu:

t6x94p.png

Spawn od środka:

2vvucsi.png

Wszystko z góry:

hv1itv.png

DOWNLOAD:

http://speedy.sh/EvZvK/Survival-Map.zip

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=bd377f0606593bfdce4c31f97a031897cf2edbc742476393f41d58e15659da32-1324136459

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Dziesięć minut roboty -,- ja nie wiem czym tutaj się tak chwalić ... prosty domek a raczej kopuła i nawet fajny most ... nic zachwycającego (wiem że to mapa na survival) ale mógłbyś jakoś to uporządkować np. dać miejsce na regulamin i etc.

Opublikowano

Jak dla mnie nic ciekawego.. Spawn to można w 5min zrobić.... Lepiej jak byś spróbował sił w mapkach na rpg bo na survival to nie warto :)

5min roboty każdy poświęci

mojasygnan.png

Opublikowano

Sorry nie kapuje po co komu takie coś ? Admin w 5 minut może zrobić coś o wiele wiele lepszego . Nie licz na like`i .Mój pomysł na spawn to szklana kopuła delikatnie unosząca się nad ziemią i mosty w 4 strony świata z niej . Jak będę niedługo (chyba) robił swój serwer to zaprezentuję :)

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

• 1 rok później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Spawn zbytnio taki porywający to nie jest. Widać małe niedokończenia, oraz jest mały. Rozbuduj go, a będzie ok. :)

Dobrze ze jest mały to sg :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...