Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zhypermu Hacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kazano mi napisac tutaj więc piszę:

Czy jest choc jeden hack na zhypermu season 4 (mam wersję 1.05D+ czy jakos tak). Jeśli są to proszę o nazwy, instrukcję opis i download ale niekoniecznie

Dzięki

Opublikowano

Ok simple hack wydaje się byc najlepszy. Ale mam DC jak zaladuje sie mu. Pisze tam żeby ręcznie zainstalowac loopback. Jak wszystko robię po kolei i już ma się instalowac to pisze żeby włożyc płytę z windows xp. Niestety obecnie jej nie posiadam. Nie wiem co zrobic bo w necie tego loopbacka nie moge znaleźc. Co robic??

Opublikowano

Ok simple hack wydaje się byc najlepszy. Ale mam DC jak zaladuje sie mu. Pisze tam żeby ręcznie zainstalowac loopback. Jak wszystko robię po kolei i już ma się instalowac to pisze żeby włożyc płytę z windows xp. Niestety obecnie jej nie posiadam. Nie wiem co zrobic bo w necie tego loopbacka nie moge znaleźc. Co robic??

Opublikowano
Instalacja ręczna

Aby ręcznie zainstalować kartę Microsoft Loopback w systemie Windows XP, wykonaj następujące kroki:

1. Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.

2. Jeżeli wyświetlany jest widok klasyczny, kliknij przycisk Przełącz do widoku kategorii w obszarze Panel sterowania w lewym okienku.

3. Kliknij dwukrotnie ikonę Drukarki i inny sprzęt, a następnie kliknij przycisk Dalej.

4. W lewym okienku, pod nagłówkiem Zobacz też, kliknij łącze Dodaj sprzęt, a następnie kliknij przycisk Dalej.

5. Kliknij opcję Tak, sprzęt został już podłączony, a następnie kliknij przycisk Dalej.

6. Przewiń listę do końca, kliknij opcję Dodaj nowe urządzenie sprzętowe, a następnie kliknij przycisk Dalej.

7. Kliknij opcję Zainstaluj sprzęt, który wybiorę ręcznie z listy, a następnie kliknij przycisk Dalej.

8. Kliknij opcję Karty sieciowe, a następnie kliknij przycisk Dalej.

9. W polu Producent kliknij pozycję Microsoft.

10. W polu Karta sieciowa kliknij pozycję Karta Microsoft Loopback, a następnie kliknij przycisk Dalej.

11. Kliknij przycisk Zakończ.

Wystarczy troszke poszukac, to nie boli.

Opublikowano

No znalazłem ale jak się instalują to i tak karze włożyc płytę... a może ktoś kto ma płytę z win xp mógłby mi wrzucic gdzies plik znajdujący się w:

E:\i386\loop.sys

Jak by trzeba było jeszcze jakis to napiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...