Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Slient aim + opis.

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym wam przedstawić myślę że najlepszy albo jeden z najlepszych niewykrywalnych cheatów.

No to tak

+ cheata

ESP

AIM duża ilość typu no recoil itd.

WH

No flesh,smoke

- Nie da się wyłączyć aima i zostawić np samego WH

Po pierwsze myślę ze nie trzeba już nie konfigurować na starcie już jest dobry, Celownik prawie nic nie lata ! , na większości nie banują, czasami tylko jak latam i pojebany wale głowy, Cheat nie wali ciągle samych bań ! , np AWP nie wali bań czasami, ale bez celownika mozna bić i zawsze trafi :P,

Na wszelkie pytania odpowiadam

Działa na każdym systemie nawet Vista( sam mam)

Instrukcja:

1. Ściagamy wypakowywujemy ty lko Slient aim

2. Włączamy Cs Steam lub non steam.

3. Minimalizujemy włączamy ikone leis az nam wyskoczy takie czarne okienko, jak wyskoczy wchodzi na cs

4. Wchodzimy na serwer MENU POD INS

5. gramy :)

Cheat działa na Steam jak i na Non steam, Na steam grałem na nim w sumie bardzo często, nie znam się tam na plikach ale jezeli jeszcze nie potrafią go wykryć myślę ze go już nie wykryją

Jeżeli na visicie Ci nei zadziala odpal jako administrator :)

Download

http://speedy.sh/hxJJm/Silent-Aim.rar

SKAN

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=5aa6a7ec8945d1ba679495e7a95278534724472aefedbe3a7b71409e987530c1-1293924596

Są 3 viry nei znam się chyba nie groźne : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Sam na nim grałem czasami gram, myślę ze niezawodny :)

W każdym Cheacie są jakies viry, sam chcialem wrzucic tego haxa, ale nie chcialo mi sie :D + dla Ciebie : ))

Opublikowano

Jesteś pewien? próbowałeś przez Jako administrator ? Najpierw cs potem to :)

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Hmm , moglby ktos jeszcze sie wypowiedziec czy dziala, jezeli nie to mozliwe ze nie wszystkie pliki wrzucilem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...