Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

se k800i ściągnięcie simlocka

PanTenorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

żal kilku groszy ? w większości przypadków koszt ściągnięcia samemu (czytaj : gówniany, jeśli nigdy się tego jeszcze nie robiło) wyrówna sie z kosztem ściągnięcia prze osobę która sie na tym zna lepiej, a z czasem nawet może przekroczyć bo oprucz simlockja zapłacisz i przy okazji za naprawe softu albo telefonu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@UP

Poco ta wypowiedź, ja nie masz nawet pojęcia jakie to jest proste i 0% szansy na coś żeby zjebać, może dla Ciebie jest to trudne, 99% osób zrobiła by to bez żadnego wkładu pięniężnego i umysłowego.

Po prostu podłączasz telefon klikasz odpowiednio identyfikujesz telefon i tyle.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jeżeli CID 52 i mniejszy to max 5min SEtoolem. Jeżeli CID 53 to troszkę się pomęczysz FARem i executorem. W razie czego pw i Ci podam linki do poradników ;)

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

już miałem doczynienia z kilkoma próbami ściągania simlocków domorosłymi sposobami i naprawdę właściciele tych telefonów zapłacili ponad dwa razy więcej po wszystkim tylko dlatego ze coś uszkodzili w czasie ściągania

jakoś nikt nie przypomina o tym że istnieje możliwość uszkodzenia telefonu a utraty gwarancji to już na pewno w czasie takiej operacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

żal kilku groszy ? w większości przypadków koszt ściągnięcia samemu (czytaj : gówniany, jeśli nigdy się tego jeszcze nie robiło) wyrówna sie z kosztem ściągnięcia prze osobę która sie na tym zna lepiej, a z czasem nawet może przekroczyć bo oprucz simlockja zapłacisz i przy okazji za naprawe softu albo telefonu

Beka jak nie wiem co, w serwisach wielcy mi specjaliści, wystarczy posiedzieć samemu i zrobić, nigdy żadnego tel nie oddałem do serwisu, wszystko sam robię, sam siedzę w telefonach od ponad 6 lat.

Co do Simlocka w K800i można szybko ściągnąć przez FAR, i wgrać patch.

Opublikowano

już miałem doczynienia z kilkoma próbami ściągania simlocków domorosłymi sposobami i naprawdę właściciele tych telefonów zapłacili ponad dwa razy więcej po wszystkim tylko dlatego ze coś uszkodzili w czasie ściągania

No to gratulacje dla tych osób ;)

Ja zdejmowalem przy CID53, FARem i sposobem z executorem (zmienialem razem z softem). 30min roboty jak dla mnie.

Dokładnie. A przy CID 52 to się można w 5min zmieścić ;p

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

no widzisz, troche roboty trzeba włożyć w to jeszcze mniej jak się ma wszystko gotowe, pal licho jeśli masz wszystko IDENTYCZNIE jak w tutorialu i wszystkie wersje ci sie zgadzają.

niestety znając zapalczywość i upór niektórych ludzi którzy na siłe usiłują co innego zapakować niż należy nie ma sie czemu dziwić że potem sa problemy i narzekania że niewłaściwe tutoriale się podało ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano
jakoś nikt nie przypomina o tym że istnieje możliwość uszkodzenia telefonu a utraty gwarancji to już na pewno w czasie takiej operacji

Nawet korzystając z samego komputera istnieje możliwość uszkodzenia komputera a nawet utrata jego gwarancji....

Musiał byś być totalnym idiotom i nie wiem jeszcze kim żeby tak banalną rzecz zjebać :)

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...