Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem ze SponsorPay HotSpot Shield

nemo19892009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem ze Sponsorpay. Czy wam też nie dochodzą żadne BF za wypełnianie ankiet i ściąganie śmieci?

Wypełniłem sporo ankiet z czasem około 30 minut i nie dostaje w ogóle BF. Macie na to jakąs rade? :P Oczywiście za pomoc (lub odpowiedź) polecą Lajki :) Nie odsyłajcie mnie do innych tematów bo i tak one nic nie pomagają, przeczytałem wszystkie :) help guys :)

Ps. używam hotspot shield'a do zmiany ip i mam reklam mnóstwo :P

Edit:

2 Ps. właśnie doszedł mi 1 BF ale to za oglądanie filmu na pewno :P teraz nasuwa sie pytanie czy SponsorPay poprostu wali w ch***ugo czy mnie już ponosi fantazja ułańska i widzę wszedzie spisek? :P Z tego co wiem to nie jaki Pan Googlus czy jakoś tak (sorka jeżeli pomyliłem) jest w miare obeznany w bfh i często sie wypowiada i widziałem jak wstawił ss'y i miał sporo bfa :D mógłby sie troche podzielić jak to robi :D:D

Opublikowano

Jeżeli robisz oferty zagraniczne, to masz dwa wyjścia. Możesz to przecierpieć, lub zgłosić do supportu problem.

oldpapertexturebybabjan.jpg

Jeżeli wybierzesz drugą opcję, pogódź się z faktem, iż jutro możesz nie mieć żadnych dostępnych ofert (ban).

Opublikowano

No ja bym mógł przecierpieć :D ale wracajać do problemu na polskim mam to samo :P wogóle da sie na tym zarobic troche "grosza" żeby coś kupić? bo skoro to tak działa jakby chciało a nie mogło to mogliby to no nie wiem np naprawić? :P

Opublikowano

Easy ma w... to, że coś nie działa tak jak powinno. Skoro na polskich masz tak samo, to rób screeny i zgłaszaj do supportu. Nie nastawiaj się, że zarobisz sobie nie wiadomo ile. Jest to bardziej pomocne gdy brakuje Ci paru BF do kupna czegoś.

Opublikowano

@up nie chodzi o zarabianie bóg wie ile :P ale skoro obiecują powinni dać :D Chyba te EAsy trzeba j3bnąć aż z pierwszym śniegiem spadną :P Chyba temat do zamkniećia się klasyfikuje :P dzięki wszystkim za pomoc

Opublikowano

Ankiety, jezeli opierdolisz ich tak jak ja (Gdzieś ze trzy tysie xD) i będziesz korzystał z proxy to możliwe ze napiszą petycje o bana dla tej i tamtej postaci ;D

OndteAw.png
Opublikowano

Witam mam pytanie co do tematu czy tylko na ankiety można dostać bana czy także na gre?

Ban będzie przejawiał się tylko i wyłącznie brakiem ofert. W grze nie odczujesz żadnych zmian.

Opublikowano

Ankiety, jezeli opierdolisz ich tak jak ja (Gdzieś ze trzy tysie xD) i będziesz korzystał z proxy to możliwe ze napiszą petycje o bana dla tej i tamtej postaci ;D

Jaką petycje ! Jak już to na korzystanie z SponsorPay dla danego konta które złamało regulamin. Żadnych petycji nikt nie pisze o.O. Battlefield Heroes po prostu widzi że raz takie IP masz a raz takie.

A co do tematu to niektóre oferty działają a niektóre nie. Też wiele ma do znaczenia czy zrobiłeś wszystko o co prosił SponsorPay, np. Please download aplication and install.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...