Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT][DL]Nowy wygląd eq

Wisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po co zwiększać ilość w game, skoro jest tyle samo slotów ile oryginalnie, to jest tylko obrócone...

KONTO TEGO UŻYTKOWNIKA ZOSTAŁO ZABLOKOWANE

Opublikowano

Lourt to może się podzielisz czego brakuje bo tak myślę że to forum chyba jest po to żeby sobie pomagać ja jak bym wiedział czemu buguja się itemki to od razu bym powiedział ale niestety nie wiem dlaczego się bugują.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

sama nazwa wskazuję, że trzeba coś zwiększyć w uiinventory.py

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Ja nie wiem o co konkretnie chodzi, nawet nie mam tego u siebie na dysku. To z tą liczbą komórek to są tylko moje przypuszczenia.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

dal juz ktos rady odbugować ? :>

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

"Dopóki nie zmieni się tego od strony silnika to jest to bezużyteczna modyfikacja."

Czytaj ze zrozumieniem.

P.S. wyczyść skrzynkę

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Mam sprawę.

Co by nie było że spam, pokombinujcie w plikach game.py i ui.py, być może tam coś będzie na temat tych komórek. Osobiście uważam, że to leży po stronie uiinventory.py i bince ale próbujcie.

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

dzwoncie do NISMO'a on to odbugowal

Więcej straci ten co to wszystko liczy...

Wigilia 24 Grudnia 2011 ROK SϒS™ Obchodzi 14 Wigilię w Swoim Życiu..

Życzę wszystkim wesołych,pogodnych świąt ,tym czasem ja kończę zabawę w forumowanie i idę

z D&G'em polować na łanie =)

Opublikowano

Trzeba to zedytować w equipmentdialog.py:

"name" : "EquipmentSlot",
                           "type" : "slot",

"x" : 3,
                           "y" : 3,

"width" : 150,
                           "height" : 182,

"slot" : (
                                       {"index":0, "x":39, "y":37, "width":32, "height":64},
                                       {"index":1, "x":39, "y":2, "width":32, "height":32},
                                       {"index":2, "x":39, "y":145, "width":32, "height":32},
                                       {"index":3, "x":75, "y":67, "width":32, "height":32},
                                       {"index":4, "x":3, "y":3, "width":32, "height":96},
                                       {"index":5, "x":114, "y":84, "width":32, "height":32},
                                       {"index":6, "x":114, "y":52, "width":32, "height":32},
                                       {"index":7, "x":2, "y":113, "width":32, "height":32},
                                       {"index":8, "x":75, "y":113, "width":32, "height":32},
                                       {"index":9, "x":114, "y":1, "width":32, "height":32},
                                       {"index":10, "x":75, "y":35, "width":32, "height":32},

Tylko mi nie gęgaj, że to tylko wizerunek, bo ja kurwistrzale i bez niego mam szacunek.

Opublikowano

Tut bardzo dobry ja na pewno skorzystam ale coś mi się zdaje ze w tym wygładzie jest więcej miejsca w eq ;D

| exModerator Metin2 |

Opublikowano

nic trudnego, wystarczy powiększyć jedno oczko po prawej i nie ma problemu

@EDIT:

Jeżeli jedno w 2 wchodzi to wystarczy ustawić itemowi funkcje taką jak by były 2 tylko że jeden pod drugim.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja również proszę o reupa

arholninja.png

Zakaz kopiowania sygnatury!

Zbieram +

arholyoutube.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...