Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tick135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na forum więc proszę o nie krytykowanie. Ostatnio zauważyłem ogromne lagi komputerowe po wyjściu snow event na WR w grudniu w 2011r. Czy macie jakieś informacje na ten temat ? Bo czasem lagi są aż takie, że gdy wyjdzie się z serwera potem nie można już wejść bo pokazuje "User already logged in" #_# . Jeszcze nie taka tragedia gdy wchodzisz na Europe_2 lub coś mnie przeciążonego. Ale dajmy za przykład international, lub Europe, gdzie aktualnie trzeba mieć szczeście niczym w totku gdy się wejdzie na serwer - a co dopiero gdy się wejdzie normalnie do gry. Więc proszę o konkretniejsze informacje jeśli coś wiecie oczywiście ^_^ A z chęcią posłucham. Pamiętam jeszcze gdy kiedyś na WR wdarł się hacker i zamazał pole lvl wszystkim graczom, więc to niewykluczone że to był planowany atak. P.S Przepraszam za małą chaotykę wypowiedzi.

Opublikowano

Jest to tylko spowodowane błędem jak wszedł wraz z nowym eventem - jedynie co pozostaje, to czekać i mieć nadzieje że niedługo to naprawią -.-

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...