Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Kille?

zajkoski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam następujące pytanie. Jak niektórzy (na pewno na haku) wbijają po 5k killi i nawet więcej dziennie? jakie to opcje i jaki hack?? piszcie na pw albo tu.

Opublikowano

Najszybszą opcją w hackach na nabicie killi jest OPK- One Position Kill. Zabijasz wszsytkich jednym granatem. Możesz też użyć do tego lvl bota. Chociaż wbicie 5 k , jest możliwe bez hacków jeżeli byś się postarał.

No ciekawe komu to się uda..

@Top: Wystarczy OPK Player/Telekill i umiejętność posługiwania się dobrze tymi funkcjami. Wbijasz na BG w misję na 32 osoby, walisz na OPK granata i już nabija Ci 16.. Robisz tak parę godzin i 5k killi masz :P

BG - opanowanie umiejętności Heli i spokojnie grając tak cały dzień można wbić 5 k killi -.-

32354141673387527780.png

Opublikowano

Ale myślę że wbicie na opk 5k+killi jest chyba trudne bo widzę ze mało osób tak postępuje czasami jak gram to wbije 1-2 z opk ale zabija 10-20 i kik od razu. Jest jakaś inna opcja na wbijanie dużej ilości killi?? A bez haka jest to raczej nie możliwe.

Opublikowano

O niczym innym nie słyszałem niż o hackach, botach itp. Często są używane opcje OPK, UNL.AMMO. Ale nie wiem jak 5k kili.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Tak jak wyżej nie słyszałem o takim czymś. Prawdopodobne jest to, że może oddawają sobie zabicia ze znajomymi. Ja sam nabijam ok. 1,5-2 k killi dziennie na ffa, ale 5 nigdy nie zrobiłem.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano
Chociaż wbicie 5 k , jest możliwe bez hacków jeżeli byś się postarał.

No ciekawe komu to się uda..

@Top: Wystarczy OPK Player/Telekill i umiejętność posługiwania się dobrze tymi funkcjami. Wbijasz na BG w misję na 32 osoby, walisz na OPK granata i już nabija Ci 16.. Robisz tak parę godzin i 5k killi masz :P

Nothing to do here.

Opublikowano

Ja pier**** ratio 8000.0 -.-. Ma hacki na 100%. Musi grać na opk. Hacki nie zawsze crashują na bg. Nie da się mieć takiego skilla, a nawet jeśli nie opk to gania po mapie z stw ( shot throught walls ), invisible i kicka innych ludzi. Takim sposobem ma na zabijanie około 1,5minuty. Kiedy uda mu się kogoś innego kicknąć wtedy koło 2,5. Do tego aimbot i na 1 mapce można szybko wbić tyle killi. Nawet dobrze nie musi siedzieć na kompie. Odpala hacki, a kille same mu lecą ... Niestety to jest przegięcie. Co innego "polatać" na cqc / uo, a co innego tak mocno hackować... W niecały miesiac 50lvl nice ;d 506k expa / dziennie -.-

ps. Ratio 1312.0 i jeszcze nie dostał bana -.-

Opublikowano

OPK działa tylko na mapy CQC.Po użyci OPK na innych rodzajach map jest crash lub coś innego.

Mylisz się.. Wszystkie funkcje działają na każdym trybie gry. Żeby wbić 5k killi w dzień to trzeba mieć umiejętność grania na cheatach.

Grasu - żeby nabić to bez cheatów ty byś chyba musiał być najzajebistrzy z zajebistych :D

Opublikowano

Strasznie takie coś ogarnąć, bo jak sami wiemy - zawsze haker się trafi. Widać, miał mnóstwo szczęścia, że jego to ominęło. Ale i tak k/d 8k + :O

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...