Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Trade Hack Na Syriuszu (PL)

Gymat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wszyscy mowia ze Trade hack nie istnieje. Ja gram w metina od poczatku i mam troche inne zdanie. Otoz nie raz spotkalem sie z trade hackiem. Mozecie sobie mowic co chceie ale jest trade hack istnieje. Mysle ze ktos sobie go stworzyl i sie nim nie dzieli (ma go tylko kilka osob). Chcialem wam napisac ze dzisiejszego dnia Na serwerze Syriusz Pokazalem gosciowi fms sr 35 po czym nacisnol on akceptuj i po 1,2,3 sekundach zakceptowalo sie samo u mnie. Jestem 100% pewny ze ja nie zakceptowalem (Jest to wykluczone). Osoba ktora mnie okradla jest Opisywana na czacie ze ma trade hacka (nie bede podawal nick'u). Ze bardzo duzo ludzi zostalo przez niego okradzionych. Wiec to nie mogl byc przypadek. Moje zdanie jest takie : Trade Hack Istnieje.

Opublikowano
nie bede podawal nick'u

Podaj,bo ja jednak w bajki nie wieżę.

I standardowy tekst:

"A w tej bajce były smoki???"

EDIT://

który ma dostęp do plików serwerowych

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Przecież to jest mniej prawdopodobne niż to,że wygram 6 w totka lub włamiemy się grupą osób do NASA...

doświadczony cheater

Jak już to dobry programista ;>

Opublikowano

No nie wiem jakim cudem . Może jednak jakiś doświadczony cheater ,który ma dostęp do plików serwerowych . Ciekawa sprawa . Nagraj go .

Opublikowano

Hmm może masz racje, ostatnio na forum zakłada się dużo tematów szukam trade hacka, dziwne bo przez ponad rok był spokój z takimi pytaniami (z tego co ja zaobserwowałem). Jak masz jego nick i jakiś zbędny, ale fajny przedmiot przerzuć go na noobka, znajdź kolesia zagadaj do niego pokaż eq czy coś w tym stylu, włączy trade daj ten itemek i jak ma dh to zabierze :P A wszystko nagraj i wstaw filmik. Wtedy może uwierzę :P

Opublikowano

o miło, że mój nick jest znany na mpcforum :)

pozdrawiam StaffiQ , bym zapomniał- jak jest się totalnym ślepcem i nie ogarem to wszystko się tłumaczy trade hackiem ;x

Opublikowano

o miło, że mój nick jest znany na mpcforum :)

pozdrawiam StaffiQ , bym zapomniał- jak jest się totalnym ślepcem i nie ogarem to wszystko się tłumaczy trade hackiem ;x

A napiszesz co zrobiłeś ? Lub co on zrobił ,że go oszukałeś ? :)

Opublikowano

Napewno jak sie zna na programowaniu, odnalazl prawidlowe adresu i wartosci to zrobil tradehacka. Myslicie ze on go kiedys udpstepni na necie - bzdura. Tradehack na necie nie istnieje, ale prywatnie dobry programista zrobi sobie cos takiego (ja przykladowo mam th na serwery 2010sf - myslicie ze go udostepnie?)

Opublikowano

jak jesteś taki "PRO ELO ELO KOKSU SUPER CHEATER PROGRAMISTA",to co ty tutaj jeszcze robisz hmm?? Rób te swoje idealne cheaty w domowym zaciszu i nie denerwuj bynajmniej mnie przed świętami...

Topic;//

Th na pewno da się zrobić,ale nikt się oficjalnie tego nie podjął

Opublikowano

to niech twierdzą, że mam TH mi to lotto, gram dla siebie mnie kiedyś na początku PL-a też tak oszukiwali, tyle, że mieli łatwiej bo było 100x mniej zabezpieczeń a jeśli chodzi to moje 'TH' to ja bym tak tego raczej nie nazwał, aczkolwiek nazwa zbliżona do niej pasuje.

Stawiam, że za jakieś 6-12 miesięcy takowy hack czy jak tam chcecie sb nazywajcie, bedzie ogólnodostępny tak jak mh i wh na mpcforum.

Opublikowano

TradeHack nie istnieje publicznie.

Tak jak misiek. Prywatnie ktos go moze stworzyl.

Na yt sa tylko filmiki tzn. : Fake.

Umowili sie w tym samym momencie. Tylko Was bajeruja a wy w to wierzycie. -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...