Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Dyskusja]Strefa zrzutu

xamizo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Właczyłem dziś gre- jak każdym rankiem- daje 'Znajdź gre'- a tu "Strefa rzutu" Włączam... Ciekawy tryb- otóż chodzi o to, że mamy przejąć strefy, gdzie będą nam ' z nieba spadały' carrepackages'y ('zrzuty'). Gdy przejmiemy- spada nam paka a w środku jest losowy killstrike ;) Nie umiem opisywać, a pisze z przeglądarki steamowej, bo własnie ciupie :] Co o tym myślicie ? Podoba wam się ? Zapraszam do dyskusji! Wszystkie posty nie na temat będą raportowane! Pozdrawiam xamizo

zaraz zeedytuje temat i dam jakieś ssy

;)

ss'y z gry ale najlepiej - wbijać na CoD'a i ciupać na nowym trybie!

2011121700013.jpg2011121700014.jpg2011121700002.jpg2011121700003x.jpg2011121700010.jpg chyba starczy :D

by @xamizo

Opublikowano

Ogólnie dobry tryb. Dla kamperów też dobry bo jak trzeba pilnować strefy zrzutu to schowa się gościu w krzakach i punkty będą mu się nabijać. +20 co 2 sek.

Podsumowanie:

Tryb dobry/zły: dobry

Czas gry długi/średni/krótki: średni

Przyrost XP duży/mały: duży (zwłaszcza jak ktoś kampi)

Ocena /10: 8

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Tryb mi się bardzo podoba..jak ma się dobry team to można niezły lvl wbić

Opublikowano

Wszystcy mówią, że MW3 to to samo co MW2.

Twój temat dobrze prezentuje zmiany dokonane w tej wersji w porównaniu z MW2 ; )

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

lulz na co ss dodales? :D mod przyjemny , musza cos zrobic z gungame bo zaszybko bronie sie dostaje powinno byc ze 3 kille to nastepna bron i zarazony , totalnie na odpierdol zrobili ten mod ale frajde daje :D

Opublikowano

Tryb dla mnie fajny, bo lubię ostrą siekane, a nie jak Dominacja na Baakarze, gdzie zawsze w chuj kamperów (na xboxie przynajmniej).

Dla mnie tryb super, i gram często, bo jest w nim to coś.

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...