Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno Premium

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zakupić premium do gry APB. Tylko... nie mam zielonego pojęcia jak. Oto moje pytania.

- Jak kupić konto premium?

- Jaka jest metoda płatności/?

- Ile to kosztuje?

- Gdzie można je kupić?

- Ile czasu trwa aktywacja i czy mogę ja aktywować kiedy chcę czy też muszę to zrobić w jakimś określonym czasie?

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Wchodzisz na stronę gamersfirst.com, klikasz napis GET G1 KREDYTÓW, potem logujesz się po prawej stronie, wybierasz po zalogowaniu ile chcesz zakupić Kredytów G1 i klikasz I Want This, potem wybierasz sposób płatności i dalej sam uzupełniasz.

Po zakończonym kupnie kredytów logujesz się do lobby, czyli miejsca gdzie wybierasz postać i na górze po prawej stronie się Armas Marketplace, klikasz to i włącza Ci się market, gdzie można dostać różne przedmioty lub konto premium za zakupione kredyty. Konto premium kosztuje 999G1c,a jeżeli jesteś użytkownikiem premium to kosztuje 799G1C.

Konto premium jest aktywne po zakupieniu jego i trwa 30 dni. Dzięki niemu dostajesz o wiele więcej pieniędzy za misję i więcej punktów zaufania (szybciej awansujesz) u NPC.

Wyjaśnione?

:)

Przyjmuję zlecenia na grafikę - chętny? Napisz do mnie

Jeżeli pomogłem lub podoba Ci się mój post - kliknij Lubię to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...