Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]IP.Board - Wygasła licencja.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do was pytanie użytkownicy MPC. Chciałem zapytać czy jak wygasła mi licencja na IPB to czy nadal mogę używać owego skryptu czy też nie. Czytałem na innych forach że jeśli wygasła mi licencja to mogę nadal używać skryptu tylko nie mogę pobierać nowych dodatków i aktualizacji do IPB. I chciałem być pewny że nie będzie żadnych problemów z właścicielami IPB . Za każdą sensowną i pomocną odp. Daje Lajka :P

Opublikowano

Owszem. Możesz używać nadal legalnie skryptu, lecz nie będziesz miał dostępu do aktualizacji oraz modyfikacji od supportu. :)

Opublikowano

No to wiem o tym tylko chciałem zapytać żeby nie było że na nielegalu jadę :D Bo już miałem tego typu problemy jak byłem hosterem i dzieciak zainstalował na Dedyku IPB 3.0.5 w wersji crackowanej to ofc. wszystko poszło na mnie że nie dopilnowałem porządku ... xD @up Masz Lajka dzięki temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...