Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Brak Celownika

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem bo od eventu snow fight co wejde na room zwykly do strzelania to nie widze celownika, czy wy tez tak macie? i czy wiecie jak to naprawic.

Opublikowano

Też tak mam i niestety niewiem jak to naprawić. Używam crosshaira z hackow.

1325845644-U48159.gif

Co było nie tak z moją sygnaturą?

Opublikowano

Nie potrzebnie powielacie temat :

http://www.mpcforum.pl/topic/505943-celownik-w-warrocku/

Jeżeli ktoś znajdzie rozwiązanie to na pewno tam się pojawi. Tak więc radze obserwować.

Usunięcie celowników z tamtego patcha powinno pomóc.

32354141673387527780.png

Opublikowano

ja też tak miałem, to odznaczyłem ten wygrany celownik z poprzedniego eventu i było wszystko dobrze dopóki nie włączyłem wr jeszcze raz, bo wtedy też już go nie miałem. Nie pomogło powtórne odznaczenie celownika. Nie wiem czemu:(

Opublikowano

Też tak miałem i najlepszy sposób jest taki żeby usunąć wszystkie celowniki ze starego patcha te co wygrywałeś z literek i bedziesz miał normlany celownik

p.s tamte celowniki cross hair 5 , 9 i tak dalej nie dzialaja na tym patchu dlatego nie mamy celowników

Opublikowano

jak wychodzisz z eventu musisz isc itemshop>inventory>weypons(nie pamietam dokładnej nazwy) i musisz odznaczyc sniezki licze na like :)

Top nic nie trzeba zmieniac zadnych patchow ani reinstala tez tak mialem i pomogło

Up piesci majom celownik :0

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

Opublikowano

Głównym problemem jest to , że tak naprawdę te celowniki nie istnieją w grze. Zostały specjalnie wstawione na czas eventu.

sebal1.jpg

Daj Lubie to albo nic nie dawaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...