Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Clan :)

Missterio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam może byśmy tak założyli swój clan?? :) Tylko dobrzy gracze :D?

Tzn. Ja mam clan lecz tylko na 10 osób co o tym myślicie??

Kiedyś grałem lecz przestałem i zrobilem nowe konto ;)

Jakbyście byli chętni pisać :D

Opublikowano

Ja moge dołączyć do klanu ponieważ też zrobiłem nowe konto :) napisz kiedy i gdzie to sie zgadamy :) zobaczysz jak gram.

Na moim starym koncie ranga Kapitan

Kill/dead

84772/13193

Opublikowano

Powiem wam tak... Nie ma sensu zakładać kolejnego polskiego klanu. Dołączcie do obecnych polskich klanów. Jeżeli co 5-ta osoba będzie zakładać polski klan to nie ma nawet takiej możliwości, że ten klan się rozwinie.

1. Jesteś nowym graczem z nowym klanem nie posiadającym żadnej reputacji. Żaden polak grający już jakiś czas tutaj nie dołączy do takiego klanu.

2. W starych polskich klanach jest dużo polaków grających naprawdę dobrze

3. Dołączając do istniejącego już klanu, poznasz nowych ludzi, a przede wszystkim dowiesz się jak grać co jest najlepsze itd.

Masz tutaj kilka tematów, które "uświadomią" wam, że jest naprawdę ciężko zrobić polski klan nawet przez starych graczy. Sądzę, że te topiki zmienią wasze zdanie i dołączycie do (wymienione w tematach) już istniejących klanów. A tak na przyszłość to lepiej pisać takie tematy na oficjalnym forum ponieważ to forum zna 1% polaków z BlackShota :)

1) http://blackshotboar...?showtopic=8996

2) http://blackshotboar...?showtopic=8202

3) http://blackshotboar...?showtopic=9957

Opublikowano

Ja będe zakładał klan, oczywiście przyjmuje tylko kogoś kto ma dobre ss'y z gry.

Przykładowo ja mam ssa jak zrobiłem grenade killa 3x, podniosłem kolejnego i kolejny grenade kill 2x. i jeszcze wcześniej 7 fragów ze A.W.P. Mam także ssa gdzie na kosy miałem staty 30/0 i wiele innych. Z takim albumem na imageshack prosze wysyłać na PW. Przyjmuję tylko graczy którzy mają więcej kill'i niż śmierci! Przed dojściem do klanu testuje go 1 vs 1 na mapie Snow na 20fragów i 5 minut. Wymagana dostępność to conajmniej raz na tydzień. Przydałby się ktoś kto ma dobrą maszyne(kompa) - będzie MÓGŁ nagrywać filmiki.

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

Opublikowano

Ja będe zakładał klan, oczywiście przyjmuje tylko kogoś kto ma dobre ss'y z gry.

Przykładowo ja mam ssa jak zrobiłem grenade killa 3x, podniosłem kolejnego i kolejny grenade kill 2x. i jeszcze wcześniej 7 fragów ze A.W.P. Mam także ssa gdzie na kosy miałem staty 30/0 i wiele innych. Z takim albumem na imageshack prosze wysyłać na PW. Przyjmuję tylko graczy którzy mają więcej kill'i niż śmierci! Przed dojściem do klanu testuje go 1 vs 1 na mapie Snow na 20fragów i 5 minut. Wymagana dostępność to conajmniej raz na tydzień. Przydałby się ktoś kto ma dobrą maszyne(kompa) - będzie MÓGŁ nagrywać filmiki.

LOL to że ktoś ci wyśle screeny, na których ma jakieś kosmiczne fragi albo jednym granatem zabił wszystkich to o niczym nie świadczy. Każdy z głupim szczęściem może jednym granatem zabić kilka osób na raz.

Liczy się k/d (kills/deaths)... ktoś kto ma zajebistego screena i 45% k/d nie ma prawa pokonać kogoś kto takiego screena nie posiada a ma załóżmy 60+ k/d.

Z twoim podejściem sądzę, że biegasz sobie po mapce i co nie padniesz to wyzywasz kogoś od hackerów itp...

Opublikowano

Twister proszę cię ogarnij się (a tak pozatym ty grałeś w BlackShota ^^)Bo cię kojaże ty byłeś w klanie hmmm nie moge sobie przypomnieć (napewno nie był to POLAND )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Missterio a co ja mam się ogarniać? :) Popatrz jakie głupoty niektóre osoby piszą. Nom grałem i gram dalej w BlackShota:)

Nie wiem o jakich czasach mówisz i kiedy mnie widziałeś ,ale myślę, że mówisz o klanie MayhemMakers :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LOL to że ktoś ci wyśle screeny, na których ma jakieś kosmiczne fragi albo jednym granatem zabił wszystkich to o niczym nie świadczy. Każdy z głupim szczęściem może jednym granatem zabić kilka osób na raz.

Liczy się k/d (kills/deaths)... ktoś kto ma zajebistego screena i 45% k/d nie ma prawa pokonać kogoś kto takiego screena nie posiada a ma załóżmy 60+ k/d.

Z twoim podejściem sądzę, że biegasz sobie po mapce i co nie padniesz to wyzywasz kogoś od hackerów itp...

Powiem tak, ani razu nikogo nie wyzwałem od cheaterów, bo nie musze. KD moje to 67% więc kogo mam wyzywać? Ofc. ktoś może nabijać sobie fragi i mieć KD 95% ...

BlackShot

sergeantmajory.png

Vectorek

Klan: Aeria

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz proszę piszcie kto chce dołączyć do clanu coś w tym stylu:

Nick w grze : swoj nick

TS: tak/nie

mikro: tak/nie

kd: %%

:)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jestem chętny do Aktywnego i zgranego clanu

Pisać!!

GG:40542649

Ts 3 posiadam

Micro ; sprawny

Kd 65% ( 1.92 )

Wiek 17 lat

Gram 2/3 h dziennie najwiecej wieczorami ;)

Pisać na gg nawet jak ndst

Nick w grze SzpadyzorCrewPL

Opublikowano

Ja pamietam ze gralem z legendami keidys w Blackshocie np. Tropicilelem , Acan , SilentKill , McSugar a teraz zaczaloem od nowa grac to dzieci ida na cb z nozem "_" ja zczynam grac od nowa tylko mam problem jak instaluje clienta to wyskakuje mi microsfot visual c++ wie ktos jak pomoc ?? Pls

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...