Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kanciaste Przygody (Serwer pod Let's Play Survival) (24/7 Dedyk) (No-Premium), Bez Pluginów

kajtek3925

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jest to Serwer Survival 24/7. Chciałbym was zaprosić na mój serwer dedyk z moimi kumplami i nagrywalibyśmy serie z Minecrafta pod tytułem "Kanciaste Przygody". Nagrywalibyśmy na tym serwerze filmy na YouTube i budowalibyśmy też coś poza filmami a także byśmy się świetnie bawili. Mam już w zasadzie 4 osoby plus ja, gra by polegała bez żadnych czitów i będzie WHITE-LIST ponieważ nie chce żadnych nobów na serwerze, a jeśli się dowiem że ktoś coś kogoś okrada odrazu wylatuje z White-list i nie nagrywa z nami. Mam lat 12 i kto chce dołonczyć musi mieć minimum 12 lat i sprawny mikrofon i oczywiście Skype, GG nie jest potrzebne.

Admini: goworek1, chrusciel98, kajtek3925 na wszelki wypadek.

Szukam tylko kogoś kto mógłby to nagrywać. Ponieważ ja nie mogę bo mój internet nie da rady tego wrzucić ale od nowego roku internet będę miał podobno szybszy

White-List

Wzór podania na White List:

Nick:

Dlaczego Chcesz Nagrywać z Nami:

Podania proszę wysyłać do mnie na MPCforum na PW. Jeśli ktoś złoży tu podanie nie przyjmuje. Skype i GG podam po złożeniu podania.

PS: IP podam po złożeniu podania na White List ponieważ musimy się upewnić czy żaden noobek nie wejdzie. I jeśli zobaczysz że ktoś coś niszczy okrada pisz na Skype lub GG.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...