Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iphone 4s

Kartofell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz mam taka sprawe. Na urodziny dostalem Iphone 4s i teraz na swieta mam zamiar jechac do polski. Jak wiadomo w polsce opier*ola ze wszystkiego. I tutaj lezy moj problem. Czy jest jakis sposob zeby zabezpieczyc sie przed kradzierza? (Nie piszcie zeby w domu lezal, bo o tym juz myslalem xD) Czy jak mi go ukradna (o ile ma wbudowane jakies gowienko ze odnajda go) i tak jak w filmach dorwa morderce - w tym przypadku zlodzieja - wciagu kilku godzin? :D Lub jakis inny sposob.

Jest ubezpieczony od wszystkich mozliwych rzeczy - wlacznie z kradzierza. Nie zalezy mi na nowym bo tu mam wszystkie niezbedne pliki do zycia :x

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

zbajdź firme co ci założy do środka mikro nadajnik czy gps i zapłać

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Bez przesady człowieku ... :D

Jak będziesz normalnie się nim posługiwał, a nie po ulicy chodził i się lansował z nim maksymalnie to nikt ci nic nie zrobi ... :D

Opublikowano

W Turcji buty przed wejściem do meczetu się zostawia i nikt nie kradnie, w Polsce nikt by nie zdejmował ^^.

Jak będziesz normalnie się posługiwał a nie bawił w każdej możliwej sytuacji to nikt nie ukradnie.

.

Opublikowano

Kurna chodze z moim Galaxy s II w szkole,na przystanku i wszędzie nikt nawet nie proboje dotknąć tylko wszyscy się ślinią.

Nie bij mamo !

Opublikowano

Bożee, temat chyba że zalaśnić się zgniłym jabłkiem cztery es, noś go w środkowej kieszeni kurtki, o ile taką masz, ja tam noszę swój telefon i jeszcze go mam...

Opublikowano

Okres kiedy uzywalem go w kazdej mozliwej sekundzie swojego zycia minal (juz sie nim nacieszylem xD)

Nie bo wlasnie o to chodzi ze w polsce probowane mi juz ukrasc starsza wersje. Probowali to zrobic jak dzwonilem wiec musialem miec telefon na wierzchu. Wtedy poprostu rozpizdzilem go o ziemie. Wole rozwalic go niz zeby ktos sie cieszyl moim telefonem.

Jakis taki wewnetrzny lek jest dalej.

Walmart_moonwalk_cart.gif?

Pozdro!

Opublikowano

Ehhhh..... szkoda mi się robi aktualnego społeczeństwa....

Jak masz takie dylematy to sobie go zostaw w domu w pudełeczku i na ten czas używaj jakąś starą cegłe.............

A w ogóle co Ci do głowy wskoczyło że ktoś Cie okradnie...... Takie przypadki zdarzają się rzadko a ty się martwisz na zapas,

że Tobie akurat ukradną. Jak nie będziesz go nadużywał to spokojna głowa... chyba Ci ktoś ręki do kieszeni nie włoży...

1329228482-U118767.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...