Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamermod

Misiek1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym oto temacie chciałbym się dowiedzieć czy działa Kamermod na PL'u. Nie grałem ponad 3 miesiące i ostatnio jak go ściągnąłem(3 miesiące temu) to po 1 dniu używania dostałem bana ;(. Wiem, wiem pewnie myślicie, że jechałem na hackah i jakieś dziecko mnie zreportowało, ale nic z tego. Ja siedziałem sam na pustyni i po prostu używałem autopota. Chodzi mi oto czy jak teraz ospale kamera to czy nie dostane bana po paru dniach. Proszę o odp.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

KaMeR_Mod to wspomagacz do gry, zawsze będzie tępiony przez gfpl, będą leciały bany nieustannie.Jeśli już tak bardzo chcesz grać na km to używaj go z głową..

Najlepiej pobierz sobie i zainstaluj ,, hackshield ''

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

Po każdym update wejdź na forum tutaj i zobacz czy nie ma nowego.

Możesz dostać bana, ale nie musisz, nikt tego nie wie.

@Edit

Nigdy się nie tłumacz. :)

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie właczyłem już hacka i mam problem jak działa stone detector(wykrywacz kamieni) cliknalem w m1 i nic

Nie na oriencie jestem, nie używam tego, poszukaj , napisz temat nowy, nie wiem, sorry.:)

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...