Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sp pytanko i nie tylko

expstejki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Simeka all mam wojka 52 lvl i sie zastanawiam kogo upac do pvp ? Ale z all sp nie tylko z warka i blade

Kiedy bedzie lod ? I ile wbije profek na normie jak mam 40 ? Thx za kazda odp i plusiki oczywiście ^^

Pomocnik
Opublikowano

Upaj blade do pvp , ma łado i wgl .

LoD najprawdopodobniej dadzą na święta .

Zależy od fam , jeśli masz dobra z wk itd. to 55 wleci .

Opublikowano

+

Simeka all mam wojka 52 lvl i sie zastanawiam kogo upac do pvp ? Ale z all sp nie tylko z warka i blade

Kiedy bedzie lod ? I ile wbije profek na normie jak mam 40 ? Thx za kazda odp i plusiki oczywiście ^^

Jeżeli chcesz pod pvp na np.. glace to najlepiej Warka pod tanka ;) i jakieś dobre eq.

Lod nie daje głowy ale powinno być na święta , najlepiej jak masz crusa do pt bierzesz np. WK i Holy no i kupujesz ancka i możesz też dopalacz wróżki wtedy wbijesz dużo lvl-i i job lvl-i.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

war jest do expa, podobnie jak berek. mam wara +10 i sam wbiłem 99job. Sp woja to :

War : PVM czyli player vs mobs, ewentualnie glace na tanka

Blade : PVP lado i dosyć niezły buf

Crus : Buf i LoD

BEREK : Dla mnie jest bezcenny, do pvm najlepszy bo na gołębiach dobry drop a na PVP wyrombany atak ;)

SERWER : Avalon

Nick : SenseiiKakashi

LVL : 62 Rośnie

Job : 57

SP : Ranger 30 +1, Sin 29 + 2 , Destro 39 +5, wk 29 +4 ( rośnie )

Szukam ludzi do dropienia piórek w pt i do pts 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...