Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Instalacja Metin2ModPL

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo ludzie.Mam problem z kamermodem,który nie chce mi się zainstalować.Ciągle zatrzymuje mi się gdzieś przy ok. 65%.Metina specjalnie nowego ściągnąłem,wszystko zaaktualizowane,normalnie metin działa.Co zrobić żeby zadziałał? Jak coś to nie jestem jakimś newbie tylko coś się po prostu schrzaniło.za pomoc lubie to leci oczywiście.pzdr

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

nie działa nic.ku*wa. jak coś to mam windows 7,a system nie dawno zmieniałem i było czyszczenie całego kompa.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

no ku*wa nie mogę z tym.nic nie pomaga antywiry wyłączone i zatrzymuje się zawsze przy "extracing metin2client.bin".Mógłby mi ktoś wysłać samego kamermoda? dam lubie to i piąteczkę na profil,bo nie mam nawet jak normalnie expić bez waithacka itp.

afr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...