Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie expić spoilem ?

Freez^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Mam spoila 61 lvl , tallum heavy set i bron b grade . Możecie mi polecić jakieś expowisko na którym leci dość szybko exp ,a moby są dość proste jak dla fightera do zabicia ?

Opublikowano

spoilem expisz tam gdzie są dobre itemy do wyspoilowania

wpisz sobie w google drop calculator i to co jest w dobrej cenie na rynku szukasz z jakich mobów leci i expisz

Opublikowano

Boże ... Jak masz tak bezsensownie nabijać posty to lepiej sie wyloguj i idź oglądać modę na sukces -.- . Pytam się o expowisko na expa np. tak jak dla gladiatora ,aw itp. Czy to jest tak niezrozumiałe ? To co Ty napisałeś nie dość ,że jest żałosne to mogę stwierdzić ,że tego posta napisałeś bez przemyślenia .

PS:Gdybym chciał wydropić/wyspoilować jakieś dobre matsy to bym poszedł do katakumb . Proste ? Proste .

Opublikowano

Przykładowe lokacje w których możecie expic solo z podstawowym bufem. Z dobrym bufem natomiast, warto siedzieć w Katakumbach lub Nekropoliach.

» 1-10 - wioska startowa

» 10-16 - Gludin Village i okolice

» 16-20 - Dion i okolice

» od 20 - Dion i okolice

» 25-30 - Cruma i okolice

» 30-35 - Execution Ground

» 35-40 - Death Pass i okolice

» 60-64 - Valley of Saint dropią rzadkie recepty

» 64-72 - Wall of Argos

» 72+ - Shrine of loyality, Hot Springs

» 75+ - Ketra lub Varka najlepiej z questem Alliance z którąś ze stron

» 76+ - Monastery of silence lub Forge of the Gods

Proszę.

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

@Freez

Chyba ty mnie nie zrozumiałeś

chodzisz tam gdzie lecą matsy czyli EXPISZ (kurwa...) i zbierasz przy okazji Jasne?!

Twój post był bezsensowny i czytaj czasami ze zrozumieniem...

Opublikowano

Skoro kurwa Pijawka zrozumiał i napisał to co napisał to nie wiem co jest z Tobą . Jezeli ktoś nie zrozumiał Twojego posta to oznacza ,że musisz zmienić styl wypowiedzi (bo na wysokim poziomie nie jest żeby go nie zrozumieć) .

PS:Dzięki Pijawka.

Opublikowano

mam tylko jedno pytanie - jaka kuźwa pijawka?!

z resztą nie chce mi się z tobą kłócić bo i tak mam większe doświadczenie w l2 od Ciebie i wiem co mówie

Opublikowano

Jeżeli tak zachowuję się moderator sekcji Lineage 2 to proszę o zmianę moderatora bo nie pomaga lecz próbuje udowodnić ludziom, że są INNI.

Człowieku... Odejdź od tego komputera na tą godzinę, wyjdź na dwór, dotleń mózg i się uspokój (ewentualnie przemaluj pokój na zielono)

Jakie masz doświadczenie ?

Gram ponad 8 lat w L2 i nie ma rzeczy, której nie wiem/ nie znam.

Grałem każdą klasą, niejednokrotnie zdobywałem hero, i byłem szanowanym graczem (nie typowym neosem siedzącym 18h/dzień przed kompem)

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

No to o 2 lata grałeś dłużej ode mnie

Jeśli o doświadczenie z gry to zapraszam na l2.eu na małe pvp

Co do tego z tym doświadczeniem to było nie do Ciebie.

Czy ja gdzieś powiedziałem, że twój post był zły?!

Ja mam pretensje do Autora tematu ponieważ prosi o odpowiedź w sprawie expa no to mu piszę ale nie, odrazu lepiej wyjechać na mnie z pretensjami, że odpowiadam nie na temat, że spamuje, że w ogóle się nie znam, że się źle wypowiadam. Proszę was ludźie ogarnijcie się.

A jeśli uważasz, że byłbyś lepszym modem ode mnie to zapraszam albo link down albo pw ;-)

http://www.mpcforum.pl/forum/119-aplikacje-na-kidmoderatorow-dzialow/

Zobacz ile zrobiłem dla działu, ile poradników.

Więc proszę Was ludzie Ogar.

P.S

pokój mam zielony ;d

P.S 2

Nie pomaga?

spoilem expisz tam gdzie są dobre itemy do wyspoilowania

wpisz sobie w google drop calculator i to co jest w dobrej cenie na rynku szukasz z jakich mobów leci i expisz

hmmmm...

@Edit

Zamykam temat, ponieważ widzę jaki się tu spam i flamewar zrobił, jednakże nie dam warna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...