Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem][Szukam] Klient skonfigurowany pod pliki 2011 by sherer&mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy mógłby ktoś dać linka do klienta na którym wszystko jest tak skonfigurowane, aby działało na plikach serwerowych 2011 by sherer&mastick

link do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/424817-download-new-serverfiles-2011-by-sherermastick/

Robiąc na nich serwer wszystko robie tak jak na tym filmiku:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Z73U3DeKljI

Porty mam w routerze odblokowane, używam także skonfigurowanego port mapa pod moje ip

ale logując się w kliencie z pl (czysty 2010, właczam przez launcher na pliki 2010) i przy logowaniu na serwer wyskakuje mi komunikat z błędem podczas łączenia z serwerem. Odrazu mówie, że mam serverinfo ustawione pod swoje ip i przy wyborze serwera za nazwą serwera ukazuje mi się napis "NORM".

Próbowałem z kilkoma innymi klientami znajdującymi się w spisie clientów, ale nadal miałem ten sam błąd

Za pomoc w rozwiązaniu problemu stawiam 5 i +/- jak kto woli.

Uwaga!!! To mój pierwszy post, więc proszę o wyrozumiałość! Pozdrawiam i dziękuję za wszelką pomoc.

Opublikowano

Mam podobny problem, a mianowicie to że także postawiłęm na nich serwer, porty w portmapie odblokowane wszystko tak jak powinno być, ale gdy włączam spolszczenie wpisuję dobre passy do konta to wyskakuje mi ''błąd podczas łączenia się z serwerem'' a jak wpiszę złe passy to ''nazwa użytkownika lub hasło jest nieprawidłowe''. wszystko zrobione tak jak w TuTku.

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Polecam sprawdzić czy macie dobry pong po stronie klienta i serwera i IP czy jest z końcówką .100.

Tak przy robieniu spolszczenia pong zmieniłem, i ustawiłem ip na te z końcówką 100. A w folderze z metinem muszę zmienić tam w serverinfo.py muszę wszędzie zmienić ip na moje z końcówką 100?

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Zaraz zobacze i dam edita.

@edit

Działa dostałeś już ode mnie 5 na profilu i lubie to. Dzięki za pomoc. :)Temat chyba do zamknięcia, chyba że ktoś może jeszcze chce Vegasso pomóc jeżeli wciąż ma problem.

Opublikowano

ludzie miałem ten sam problem te pliki mają buga dlaczego?? bo jak wpiszecie ps -x to żadne game nie jest włączone lub nie działa.

aby naprawić ten problem należy podmienić pliki z tego tematu :

http://www.mpcforum....ick-pod-dedyka/

są to te same pliki tylko że odbugowane.

P.S

tylko pliki bazy nie trzeba.

• 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...