Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót po 2 latach...

geforc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dwa pytania odnosnie iSRO

1.Czy poprawiło się coś pod względem botów, wchodzeniem na serwer o obojętne której godzinie ? czy dalej trzeba mieć szczęście ? mówimy o użytkowniku darmowym...

2.Jak wygląda kwestia privów ?? jest jakiś godny uwagi DARMOWY ?? na którym nie ma lagów, gra dużo ludzi i ogólnie jest fajnie ? czy dać sobie spokój i grać na iSRO ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Jakiś czas temu JM dał limity IP na logowanie postaci. Średnio na każdym serverze było po 1000 wolnych slotów 24/h. Teraz chyba znieśli, bo znowu sie wbija nie wiadomo ile... co prawda nie wszystkie servery (jeszcze) są crowded, ale coraz więcej...

2. Nie wiem

Jak myślicie dałoby coś gdyby się napisało do Joya z zapytaniem czemu zniósł limit IP?

Opublikowano

1. Jakiś czas temu JM dał limity IP na logowanie postaci. Średnio na każdym serverze było po 1000 wolnych slotów 24/h. Teraz chyba znieśli, bo znowu sie wbija nie wiadomo ile... co prawda nie wszystkie servery (jeszcze) są crowded, ale coraz więcej...

2. Nie wiem

Jak myślicie dałoby coś gdyby się napisało do Joya z zapytaniem czemu zniósł limit IP?

Odpisali by.

Please buy Premium.

random.jpg

Opublikowano

1. Wbiłem ostatnio na Isro po kilku miesiącach, gold farmy są, servy crowded(nie wszystkie). Ładnie jest w Isro ogólnie, dużo nowych rzeczy itp.

2. Polecam Tobie EliteSilkroada. Strona główna to sro.vn, ale trzeba poczekać aż skończą servy na inny hosting przenosić:)

"Ci którzy nigdy nie zaznali prawdziwego bólu, nigdy też nie będą potrafili w pełni zrozumieć pokoju"

Opublikowano

1. 3/4 serwerów crowded, ogólnie to nie polecam grać na Isro.

2. Najlepszy i najpopularniejszy zarazem ? To chyba EliteSro. Dużo ludzi gra, ctf i inne bajery. Grałem, nawet spoko.

Opublikowano

1. Nikt nie poleca iSro. Jak już tak chcesz grać na czymś ala global to albo CRro albo RuSro, ewentualnie KSro.

2. EliteSRO, chyba najlepszy Private Serwer.

Odpowiedź udzielona.

Zamykam.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...