Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] CO sądzicie o fajerwerkach na sylwester!

Fajerwerki.  

65 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co s?dzicie o fajerwerkach na sylwka!

• Zajebisty pomys?!
    • Zwalony pomys?!
    • czemu nie!
    • a co to?
    • sw?dzi mnie dupa!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwester bez fajerwerków? to jak urodziny bez prezentów...

Rok temu kupiłem za 150zł i poleciało w górę w 30 min

Myślę, czy by nie spróbować własnej roboty ;D

Opublikowano

NO Fajerwerki są zajeb***. Pamiętam rok temu z kolegami petardę na balkon wrzuciliśmy. :P A w tym tygodniu w szkole wybuchła i przed pokojem nauczycielskim(debile). I musieli płacić bo 500 zł z ręki :P A my tam pizgamy z nich. :P

Opublikowano

Ta wiadomo gitara tylko jak ktos jest w chu* narabany + proboje odpalac petarde i to nie taka za 5zl. tylko 15+

to juz nie ciekawie sie robi jak ja wyrzuca a ona mu 2m od niego wyje***e i mu pol ryja przysmalila

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

Sylwester bez fajerwerków to nie sylwester Ale zwróćcie uwagę na to że co roku na osiedlach jest coraz mniej fajerwerków ;(

Ja zawsze kupuje kilka największych Achtung-ów jakie tylko znajdę w moim mieście i zostawiam je na 00:00 a potem staram się kupić jak najmocniejsze petardy z lontem lub draską, żeby był huk :) Do tego mocne rakiety - nie koniecznie muszą latać na pół kilometra w gorę ale mają robić efekt ;) Trzy lata temu w Sylwestra jak z kolegą zaczęliśmy strzelać od 23:00 to skończyliśmy o 3:00 - strzelaliśmy non stop a kasy poszło z dymem w ch.. ... Noe ale kiedyś inne czasy były ;)

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Dokładnie, aż miło się patrzy jak niebo się mieni w różnych kolorach :)

Nie ukrywam że powoli zaczynam się rozglądać za Achtungami ;) Ale w tym roku sylwestra mam zamiar spędzić spokojnie ;) ( Parę Achtungów, parę rac i rakiet ) i w domku z Kobietą ;)

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Fajerwerki ale z umiarem i z głową.

Nigdy po alkoholu...

Ja od paru lat kupuje baterie, moim zdaniem są najlepiej opłacalne i dobry efekt.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Myślę, czy by nie spróbować własnej roboty ;D

Fajna sprawa i nie taka trudna tylko trzeba uważać żeby w rękach nie wybuchło ;]

Dam Ci pomysł do którego sam doszedłem ;]

Coś innego By Silny199

1. Co potrzeba:

- Pusta puszka od dezodorantu ( Im większa tym lepszy efekt )

- Kilka Achtung-ów ( ich zawartość wypełni puszkę po dezodorancie )

- Zawartość z jakiejś kolorowej Rakiety ( Kolor wg uznania )

- Zimny Ogień ( posłuży jako lont )

2. Sposób przygotowania:

Najpierw opróżniamy dezodorant ( Wyjmujemy tą rureczkę co jest od góry, dzięki temu wyleci wszystko ze środka )

Potem ostrożnie BARDZO OSTROŻNIE wysypujemy zawartość z ACHTUNG-ów do jakiegoś pojemnika, to samo robimy z rakietami kolorowymi i mieszamy razem również BARDZO OSTROŻNIE, ​mieszankę wsypujemy do puszki od dezodorantu przez dziurkę po wyjętej rureczce od góry, sypiemy pod samą dziurkę. Odcinamy Zimny Ogień od góry ( to będzie lont więc długość wg uznania ale polecam min 5cm żeby wsadzić go w naszą mieszankę ) i wsadzamy od góry przez tą dziurkę, staramy się dobrać grubość Zimnego Ognia do dziurki żeby to było szczelne.

3. Jak używać:

Postawić na równym podłożu i podpalić "lont" osobiście radzę odsunąć się na dużo większą odległość niż przy normalnym ACHTUNG-u i nie stawiać blisko Auto itp

To jest tylko moja propozycja, sam to kiedyś wymyśliłem i wykonałem - Efekt był bardzo fajny o wiele lepszy niż przy normalnym ACHTUNG-u

Jeżeli się nie nadajesz do tego typu prac to się za to nie bierz !!!

Nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za problemy związane z tym patentem ( Niewypał, wybuch w rekach, wybuch przy wybieraniu środka z petard itp )

Nie jest to w pełni bezpieczne więc UWAŻAJCIE !!!

Pozdrawiam Silny199

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Znowu idioci sobie łapy poparzą albo je im poupierdala

Przy sprzedaży fajerwerków powinien być obowiązkowy test na inteligencję ilość wypadków takich jak wyżej znacznie by spadła

Opublikowano

Nie kumam jak można robić sylwestra bez fajerwerków -.-

To przeciez jednen z najwiekszych atutów ja i tak na imprezke do kogos ide zrzutka na "fajerwerki" i ognia ^_^

Tylko pamiętajcie.

Odpalaj z głową, żeby nie stracic głowy.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jebać fajerwerki. Lepiej kupić RP (za 200 zł bo tyle wyjdzie na fajerwerki). Ewentualnie na jakieś hacki do gier, albo zrób malutki upgrade kompa. Wolę to niż patrzeć jak moje ciężko zarobione pieniądze idą w pizdu spalając się.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...