Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gazety

Nabzor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zastanawiałem się jak działają gazety. I czy to sie im opłaca skoro wszystko dają lub zaraz jest w internecie ?

Opublikowano

Zawsze mają z tego jakiś zarobek prawda? :)

Idzie spóźniony człowiek do roboty, kubek z kawą w lewą rękę a w prawą gazetę. ;)

Opublikowano

Kiedyś nie było internetu, jedynym zrodlem informacji były gazety.

Istnieją do dziś bo jak wiadomo emeryci oraz ludzie starsi nie lubią zmieniać nawyków, i nadal kupują informacje na papierze :)

Gazety a wlasciwie ich redakcje w dzisiejszych czasach używają głównie informacji z internetu :).

Myślę że Ci to wytłumaczyłem, przynajmniej sie starałem ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Bo gadałem z kumplem na ten temat i on twierdził, że najpierw jest to na papierze a dopiero po jakimś czasie w internecie bo by im sie nie opłacało wydawać tych gazet ^^ Co o tym myślicie?

Opublikowano

Nie każdy starszy człowiek zagląda do internetu, nie przesadzajmy.

Są też tacy, którzy jak na swój wiek radzą sobie z tutejszymi "nawykami". ;)

Dlatego też jest to wydawane na papierze.

Opublikowano

Nie każdy starszy człowiek zagląda do internetu, nie przesadzajmy.

Są też tacy, którzy jak na swój wiek radzą sobie z tutejszymi "nawykami". ;)

Dlatego też jest to wydawane na papierze.

Przeczytaj mojego posta jeszcze raz, bo z czytaniem ze zrozumieniem nienajlepiej u kolegi chyba :)

Opublikowano

Niektórzy ludzie wolą czytać z papieru niż z monitora, taki oldschool

Opublikowano

Przy śniadaniu czytasz z komputera, czy gazete? Na kiblu "żeby się zmotywowac", też szukasz informacji na laptopie, czy czytasz pierwsze-lepsze pisemko?

Opublikowano

Pomysl na zwykly rozum to nie trudne . Teraz obok ciebie robi sie wulkan i jak myslisz gdzie bedzie info w gazecie ktora wyjdzie na drugi dzien w internecie gdzie ktos napisze odrazu artykul czy w telewizji gdzie pokaza sytuacje na zywo ?

Sam osobiscie kupuje duzo gazet od motoryzacj poprzez komputery sport do wiadomosci bo lubie czytac od tak sobie .

wakow9.png
Opublikowano

ile mozna caly czas patrzec w monitor, moze ktos woli normalnie poczytac gazete

Opublikowano

Pytam sie dla pewnosci... No a jak mamy taka gazete wyborcza to najpierw info dadza na swojej stornie czy w gazecie ?

Opublikowano

Pomyśl... wchodzisz do toalety z:

1) Gazetą, czytasz parę artykułów i nagle okazuje się, że nie ma papieru. Wzdychasz, wyciagasz z gazety część o modzie i podcierasz cztery litery.

2) To samo co w wersji 1 tylko nie masz czym się podetrzec, więc rzucasz się z okna

To tylko jeden z wielu powodów, dlaczego lubimy gazety i dlatego zawsze z nami będą, pomimo wszechwiedzy z internetu.

Opublikowano

Są osoby, które po prostu lubią czytać gazety, bo wolą to, aniżeli przesiadywanie w internecie ...

Osobiście sam czytam Fakt, bo po prostu jakiś czas temu wciągnęło mnie i to lubię - tyle :)

PS - Niektóre gazety zawierają także reklamy produktów, sklepów etc. , to samo w sobie jest dla nich przecież zarobkiem ... :)

Żeby tę reklamę umieścić ktoś musi za to zapłacić, prawda ... ? :)

Opublikowano
ile mozna caly czas patrzec w monitor, moze ktos woli normalnie poczytac gazete

Pipieram takich ludzi,oby takich najwiecej.

@Mysle ze gdyby niebylo zarobku z gazet ,to by ich niebylo na pulkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...