Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] COD 3

Hardkor97PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań mianowicie

1.czy w Call of duty modern warfare 3 przez neta można założyć własny klan ?

2.czy mogą mnie tam zbanować ?

3.czy mogę sobie kupić jakąś broń na zawsze ?

4.jaką walutą się tam posługuje ? czy jest tam wirtualna waluta którą można zdobyć po prostu grając czy też trzeba ją kupić za zł.

5.jakie tryby tam można zagrać ? np Team Death metch.

6.Jak się zginie to trzeba czekać do końca rundy czy też ma się respawn po paru sec ?

Z góry dzięki za odpowiedzi nagradzam +

Jak pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

1. Klan możesz sobie stworzyć przypisując do nicka tag klanu ( Nie trzeba go nigdzie rejestrować itp )

2. Jak w każdej grze - mogą

3. Bronie zdobywa się po osiągnięciu danego levela. Broni się nie kupuje ani nic, wybierasz i grasz ;)

4. Nie ma żadnej waluty.

5. Są różne typy gry, zaczynając od DM ( każdy na każdego ) po hardcowe TDM itp.

6. Zależy jaki typ gry. TDM, DM i na pewno jeszcze kilka można się odrodzić tuż po zabiciu. W niektórych trzeba odczekać 10 sec, bądź czekać, aż się skończy runda ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

1.czy w Call of duty modern warfare 3 przez neta można założyć własny klan = Tak można ale ty tylko będziesz w klanie

2.czy mogą mnie tam zbanować = gdzie ?

3.czy mogę sobie kupić jakąś broń na zawsze = tak wszystkie bronie są na zawsze

4.jaką walutą się tam posługuje ? czy jest tam wirtualna waluta którą można zdobyć po prostu grając czy też trzeba ją kupić za zł. = nie ma żadnej waluty

5.jakie tryby tam można zagrać ? np Team Death metch. = Wszyscy na wszystkich i takie tam

6.Jak się zginie to trzeba czekać do końca rundy czy też ma się respawn po paru sec = Zależy na jakim trybie jest 1 tryb nazywający się Serach and destroy tam się spanujesz 1 raz na 1 rundę

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Znaczy ty nie masz klanu tak naprawdę tylko CLAN TAG - Napis np.. FaZe i jeżeli ktoś chce być w twoim klanie piszę sobie Clan tag FaZe

nie reklamujemy yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...