Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 nie mogę się zalogować na battlelog

Grzes111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich formułowiczów

KIlka dni temu zakupiłem rosyjski klucz do gry Battlefield 3 strona sklepu http://zostangraczem.pl/

Stworzyłem konto na origin, i jako że nie jestem pełnoletni podałem email swojich rodziców czyli mój.

Wpisałem klucz na origin i zaczołem pobierać. Kiedy odpalam grę przenosi mnie na battlelog, a tam pisze mi, że podałem zły email albo hasło! co zrobić? nawet nie mogę odpalić gry, czy to dlatego, że nie mam 18 lat nie będe mógł wlaczyć nawet gry?

Bf'a kupiłem głównie dla multiplayer'a i po kampanii chciałem go odpalić...

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Tak- to dlatego, że nie podałeś, że nie masz 18 lat.

Musisz napisać do supportu.

+ pamiętaj oo odpowiednich prefixach.

Opublikowano

Tak- to dlatego, że nie podałeś, że nie masz 18 lat.

Musisz napisać do supportu.

+ pamiętaj oo odpowiednich prefixach.

Możesz mi na PW napisać co dokładnie mam napisać do supportu? i wysłać link do supportu bo powiem szczerze, kupiłem grę nic o niej nie wiedząc, i dawno wchodziłem na stronę EA, a plusik będzie jak se przypomne gdzie on był

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

Nic nie wiedząc? a co ich to obchodzi? dali wymagania wiekowo i sprzętowe, a to że kupujesz gry nie czytając regulamin to już twoja sprawa. Wystarczy że napiszesz do nich, i wyjaśnisz swój problem i tyle, innego sposobu nie ma.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

Nic nie wiedząc? a co ich to obchodzi? dali wymagania wiekowo i sprzętowe, a to że kupujesz gry nie czytając regulamin to już twoja sprawa. Wystarczy że napiszesz do nich, i wyjaśnisz swój problem i tyle, innego sposobu nie ma.

tak, tak wiem...

ale czy ktoś wreszcie może mi powiedzieć co im napisać???

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

@up

napisz, że nie możesz zalogować się na battleloga, ale pamiętaj - nie pisz nic, że dałeś zły wiek ;D

Gdybym mógł napisać :(

na komputerze jak wyskoczy mi okno logowania do origin to bez problemu wszsytko wpisuje i jak się zaloguję to pisze mi "ktoś już był zalogowany na tym koncie origin bla bla bla", ale się loguje normalnie.

Natomiast gdy chcę zalogować się na stronie EA wpisuje email na który zarejestrowałem i hasło te same co na origin, no i co? "wrong email or password"

email założyłem na onecie więc może te wszystkie problemy od tego pochodzą? no ale jak tak, to i tak nie mam dostepu do konta na stronie... mogę się zalogować tylko na origin na komputzerze... czy mógłbym stworzyć nowe konto origin i z niego zapytać się supportu o ten klucz?? tzn. podać dane (email, hasło, nick i klucz dp gry)?? czy jest szansa, że dadzą mi nowy klucz który będe mogł wykorzystać na jakimkolwiek koncie?? i czy jest szansa, aby support zresetowało mój nick? ponieważ "to ten jedyny" przepraszam, że tak bez ładu i składu, ale jestem już poddenerwowany tym wszsytki i zaraz zwarjuję! :(

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Bywalec
Opublikowano

Możesz zawsze napisać, że z pośpiechu wpisałeś złą datę urodzenia. Podaj prawidłową np. 1990r. i powinno być ok.

Jeżeli pomogłem, naciśnij "Lubię to".

Opublikowano

a jeżeli to poprostu jest problem bo za dużo ludzi gra w B2K?

Proszę powiedzcie mi co mam dokładnie napisać, aby dostać nowy klucz i jak mówiłem zależy mi na starym nicku tzn. aby wyzerowali mi tamte konto (tak jakby go nie było), abym mógł użyć ten sam nick w nowym koncie i dostał awaryjny kod.

jeżeli bym dostał ten kod to dostane go uniwersalnego? tzn na każdy język?

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Bywalec
Opublikowano

Nowy kod będzie uniwersalny. Napisz, że wpisałeś złą datę urodzin i prosisz o nowy klucz.

Opublikowano

OK.

Mam zamiar napisać to do supportu

Witam

Problem dotyczy Battlefield 3

Jako, że z pośpiechu pomyliłem się wpisując datę urodzenia nie mogę grać w grze Battlefield 3 multiplayer, tak właściwie, to wogóle nie mogę się zalogować ma battlelog.

Ludzie na forum pisali mi, że to wina wpisania złej daty. Z tego co wiem gdy nie potwierdzi się iż ma się 18 lat, to nie ma możliwośći, aby grać w trybie multiplayer

Jest możliwość, abym dostał nowy klucz do tej gry? oczywiście stary klucz zostanie zablokowany

Jest możliwość, abym w swojim nowym koncie mógł użyć tego samego ID co tego poniżej? chodzi mi o to, aby po dostaniu nowego klucza, stare konto zostalo usunięte?

Proszę o szybką odpowiedź

Dane konta Origin

Klucz- D**********************Q

ID- S******_*****u

UWAGA: konto z którego wysyłam to, jest kontem "awaryjnym" ponieważ z mojego stałego konta (S******_******u) nie mogę się zalogować na strone EA, aby to do was napisać

Jest możliwość, aby odpowiedzieli na to pozytywnie?

muszę to przetłumaczyć na język angielski?

czy dostane klucz który będe mógł użyć na jakim chce koncie?

i czy będe mógł użyć starego ID?

sorry, że tak dużo pytań, ale pierwszy raz jestem tak daleko w du***

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

OK.

Mam zamiar napisać to do supportu

Witam

Problem dotyczy Battlefield 3

Jako, że z pośpiechu pomyliłem się wpisując datę urodzenia nie mogę grać w grze Battlefield 3 multiplayer, tak właściwie, to wogóle nie mogę się zalogować ma battlelog.

Ludzie na forum pisali mi, że to wina wpisania złej daty. Z tego co wiem gdy nie potwierdzi się iż ma się 18 lat, to nie ma możliwośći, aby grać w trybie multiplayer

Jest możliwość, abym dostał nowy klucz do tej gry? oczywiście stary klucz zostanie zablokowany

Jest możliwość, abym w swoim nowym koncie mógł użyć tego samego ID co tego poniżej? chodzi mi o to, aby po dostaniu nowego klucza, stare konto zostalo usunięte?

Proszę o szybką odpowiedź

Dane konta Origin

Klucz- D**********************Q

ID- S******_*****u

UWAGA: konto z którego wysyłam to, jest kontem "awaryjnym" ponieważ z mojego stałego konta (S******_******u) nie mogę się zalogować na strone EA, aby to do was napisać

Jest możliwość, aby odpowiedzieli na to pozytywnie?

muszę to przetłumaczyć na język angielski?

czy dostane klucz który będe mógł użyć na jakim chce koncie?

i czy będe mógł użyć starego ID?

sorry, że tak dużo pytań, ale pierwszy raz jestem tak daleko w du***

Tak- jest duża szansa. Ja akurat nigdy nie pisałem do supportu, ale jakbym pisał- to coś tego typu ;)

Najlepiej dołącz zdjęcie paragonu + dowód zakupu czy jakoś tak.. :P

A co do ID to nie wiem, to już oni zdecydują ;)

//down

tego to już nie wiem o0 Ale nic o tym nie wspominaj , gdy będziesz pisać do supportu ;)

Opublikowano

Tak- jest duża szansa. Ja akurat nigdy nie pisałem do supportu, ale jakbym pisał- to coś tego typu ;)

Najlepiej dołącz zdjęcie paragonu + dowód zakupu czy jakoś tak.. :P

A co do ID to nie wiem, to już oni zdecydują ;)

Szczęście, że po zakupie klucza na allegro ddali mi zdjęcie jego ;)

jeszcze jedno, klucz jest w werji rosyjskiej, czy oni dadzą mi nowy klucz też w wersji rosyjskiej? czego zbyt nie chce

no i tak niezbyt wiem jaka kategoria pytania to jest :D

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Opublikowano

to mi odpisali ;/

co teraz??

podałem im zdjęcie klucza z pudełka -.-

Witam serdecznie,

Dziękujemy za kontakt z Centrum Pomocy Technicznej Electronic Arts.

Proszę skontaktować się z dystrybutorem cyfrowym, od którego kupiona została gra.

Electronic Arts poleca zakup kluczy aktywacyjnych wyłącznie w autoryzowanych kanałach sprzedaży. Kupując klucz z nieautoryzowanego źródła, robisz to na własne ryzyko. EA ma prawo dezaktywacji kluczy , co do których zachodzi podejrzenie, że zostały pierwotnie uzyskane w nielegalny sposób. Jeśli Twój klucz pochodził z nieautoryzowanego źródła i został dezaktywowany, nie będziesz mógł kontynuować gry i Centrum Pomocy EA nie będzie w stanie udzielić Ci pomocy.

Polecane kanały sprzedaży gier w formie cyfrowej w Polsce:

EA Store (www.eastore.pl)

Gamespace.pl

Steam

Pozdrawiam,

EA Centrum Pomocy.

//Double post - używaj opcji edytuj | RaVneS

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

Bywalec
Opublikowano

Skonsultuj się ze sprzedawcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...