Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wywala do pulpitu :(

sta112 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.Chciałby ogłosić że wiem jak rozwiązać problem ,że hack shield sie nie włącza.Naciskasz game start i nic sie nie dzieje.Proste, przeba zainstalować sp1 :D. Mi podziałało lecz ma mnastępny problem.Włączam gre i ten ludzik zaczyna zapierdzielać w rogu a jak już dowali to odrazu wywala do pulpitu.Grałem już w tą gre z pół roku temu.Aktualizowałem hs-a, nie mam antyvira zaraz przeczyszcze rejestr ale to mi raczej nie pomoże.Błagam o pomoc

NIe radził bym zamykać tego tematu ;*

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Wchodzicie do folderu Nexon-->Combat Arms EU---->HShield-->Update --> Usuwacie cala zawartosc tego folderu po czym cofacie sie do poprzedniego Folderu > HShield < Tu odpalacie HSUpdate.exe nastepnie przechodzicie spowrotem do folderu > Update < uruchamiacie autoup.exe wybieracie HackShield For Game Service (2,1,2,1) i klikacie START

Piecu to napisał ale moim zdaniem nie wyrażnie nie ma tam o usuwaniu zawartośći folderu.

Napisałem ten sposób ponieważ jest bardziej przejrzysty i napewno pomoże ;)

Reistal równierz powinien pomóc ale to ewentualnie spróboj sposobu pieca który nie jest w pełni rozwiniety wiec napisałem żebys sie połapał ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

ehh..mam to samo.robiłem formata i kilkukrotnie reinstalowalem ca..wasz sposób też zawiódł a wszystko zaczęło się od patcha który był we srode..

@edit.

wywala mnie po 2-3 minutach po wejsciu na server za kazdym razem

Opublikowano

Easy dobijasz mnie :D.

nn49261111 zrobiłem tak jak mówiłeś ale puźniej w pliku patch mam tylko jeden plik :ahn.ui który zajmuje 2 kb... tak powinno być??

No i nie dzioła...... Daj może ktoś swój plik nowy z hs-a już updatowany

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Chciałem plik a nie update...

Czekam na następne propozycje jak rozwiązać mój problem.Napewno wynagrodze +-ami

ehh..mam to samo.robiłem formata i kilkukrotnie reinstalowalem ca..wasz sposób też zawiódł a wszystko zaczęło się od patcha który był we srode..

@edit.

wywala mnie po 2-3 minutach po wejsciu na server za kazdym razem

eeee no to zrobiłeś to???? włączyło ci się ca???? Jak tak to powiedz jak

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Opublikowano

Zamiast się tak pytać wszystkie też byś coś zrobił sam. Możesz pobrać też nową instalkę bo z tą może być coś nie tak.

Opublikowano

Jeśli to ci nie pomoże to zostaje tylko ticket do Nexona lub napisać w technical support na ich forum.

Opublikowano

No to czajcie na to :D.Ściągnąłem jeszcze raz instalke i zainstalowałem gdzy załaduje sie hack shield i ten nowy guard coś tam wyskakuje mi komunikat od Themida :Sorry,this application cannot run under a Virtual Machine

PO zaktualizowaniu hs-a też jest to samo

Dobra problem rozwiązany przeczytałem że mi sie ustawiło na zgodność w win 98 i trzeba było ustawić na mój i ustawiłem i znowu ten sam problem cowcześniej czyli wychodzenie po załadowaniu ....

18706.png

33809.png

33976.png

20268.png

33871.png

5407.jpg

36.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...