Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] VP?

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jak najszybciej zdobywać VP? Czy ono idzie za dużą ilość zebranego expa czy za kill?

@edit

sorry że zapomniałem dodać to [Q]

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Robisz misje. i też dostajesz jak wyślesz koledze ref linka i jak on wbije 7. za kazda runde dostajesz okolo 2-10vp.

UP&

zapoznaj się z regulaminem ;; perfixy ;;

http://www.mpcforum.pl/topic/112258-regulamin-lokalny-dzialu-battlefiled/

Gng8i.png
Opublikowano

To jak ty dobrze grasz i masz 20 killi to nadajesz się do ESL : ]

Ja gram 3 dzień, 11 lv i po 30-35 killi robie 0 itemshop .

@ TOPIC

Rób questy, zabijaj dużo ludzi :>

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Heh chłopaki jak wy to robicie że po 20-30 kill robicie? :D żeby nie było offtop to koleżko masz dzienne misje za które dostajesz 75 Vp za rozjechanie łebka JeeP'em :P

Opublikowano

Heh chłopaki jak wy to robicie że po 20-30 kill robicie? :D żeby nie było offtop to koleżko masz dzienne misje za które dostajesz 75 Vp za rozjechanie łebka JeeP'em :P

Umiejętność, którą nabywało się w Call Of Duty ^^, a mianowicie taka, że nie lecisz na pałę, aby tylko zdobyć obrażenia. 2 sprawa to skille oraz broń.

Gram soldierem, i moje skille to: Apteczka (Poziom 5) i Płonące pociski (Poziom 1). Ja biegam z bronią wykupioną za VP, która jest szybka oraz ma 45 amunicji. Pozdrawiam :>

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

@up w CoD'a to ja grałem wieki temu :P ogólnie to ja nie wale "na pałe" tylko zawsze zastanawiam sie co i jak :P mam mando na 13 lvl skile wojskowa pułapka 5, niewidzialnosc na 4 i jakos to idzie do tego mam bronie za bf :P i jakos sie gra ale to nie to :P mozna dawac komus itemki albo cokolwiek w bfh? :P komus bym cos podrzucil moze bo mam troche nadbagazu xD

Opublikowano

Najlepszy sposób - Reflink.

Zamiast Vp to mozesz zdobywaćbf z mojego poradnika.

Wszystko wyjaśnione takze prosze nie robić offtopu.

I prosze o zamkniecie.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...